avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot plati o amenda fara proces verbal de contraventie?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot plati o amenda fara proces verbal de contraventie?

Buna ziua ,

Sambata am luat o amenda de circulatie undeva in Tomsani ,Jud Prahova si din pacate mama mi-a ratacit procesul verbal.Intrebarea mea este daca pot plati amenda aceea la ad. financiara fara nenorocitul de pv... sau ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: oprea_rodica68 , utilizator 10:03, 14 Iunie 2010
sa luati legatura cu politia care l-a incheiat ca sa vi se comunice datele de pe el. nu de alta dar trebuie sa mentionati pentru ce platiti si in baza carui act aveti de achitat amenda.
Buna ziua !
Asemeni d-nei avocat , trebuie sa se mentioneze pe chitanta de plata procesul-verbal de constatare a contraventiei , pt ca altfel riscati sa platiti degeaba . Problema e ca daca depasiti cele 48 de ore de la comunicare nu mai beneficiati de reducerea minimului amenzii stabilite de agentul constatator . Daca nu va grabiti sa platiti pt a beneficia de reducere puteti astepta pana se transmite p-vb la organul financiar si sa il platiti atunci .
=D>=D>=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda de circulatie luata vinerea lenu_ro lenu_ro salut! va supun atentie urmatorul caz: intr-o zi de vineri am luat o amenda de circulatie. plata ei am facut-o martea urmatoare, cand am socotit eu ca inca ... (vezi toată discuția)
Amenda legea antifumat Giullia_eu Giullia_eu Buna ziua. Puteti va rog sa ma lamuriti si pe mine daca o amenda primita pt incalcarea legii antifumat( fumat in loc d joaca copii) se poate plati 50% din ... (vezi toată discuția)
Plata amenda in 48 ore de la primirea comunicarii hotararii judecatoresti verax4me verax4me Am avut o amenda ( pt. viteza si lumini neaprinse) in valoare de 406 ron, deci 203 Ron in 48 ore. Am decis sa fac o contestatie la judecatorie , contestatie ... (vezi toată discuția)