avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... contract servicii constructii
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

contract servicii constructii

In cazul in care o firma de constructii iti efectueaza lucrari cu mari defectiuni pe care le observi in timp de ex::ploua pe la acoperis iti cade tencuiala etc lucrarea nu e terminata si ai contract cu ei de prestari servicii cu garantie a lucrarii de 5 ani ce faci?Bineinteles ca banii sant dati cu chitanta si factura.in factura scriind servicii.
Cel mai recent răspuns: silvia0152 , utilizator 13:07, 20 Iunie 2010
Multumesc!I-am anuntat doar telefonic ca am mari probleme au promis ca vin si nu au venit dupa care asa cum spuneti i-am actionat pe penal raspunsul fiind ca sa ii dau in judecata pe civil ca nu indeplinesc conditiile de fapta penala. Cred ca o sa incerc o conciliere prin avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie fara autorizatie 2 suspectul suspectul Din necesitatea de a imi elibera garajul am cumparat niste profile metalice subtiri si am construit un schelet metalic cu gandul sa il imbrac in nylon (un ... (vezi toată discuția)
Expert evaluator obligatoriu? swef swef Buna ziua .Ma numesc popescu m si am ridicat o casa in regie proprie. La receptie am constatat ca toate procesele verbale incheiate pe parcursul lucrarii de ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri! Hercule36 Hercule36 Va rog, daca puteti sa ma ajutati in cateva probleme: - cine poate fi diriginte de santier? (e o persoana autorizata sau pur si simplu se numeste printr-o ... (vezi toată discuția)