avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... inundat de vecini
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

inundat de vecini

Buna seara, am si eu cateva probleme pe care nu le stiu rezolvarea, si anume:
-vecinii de deasupra mea ma inunda in baie in continuu, si spun vecinii pentru ca nu stiu exact cine este vinovatu deoarece nu vor sa deschida sau nu mai locuiesc aici, multi dintre ei spunandu-mi ca "e de mai sus pentru ca si el are apa in baie".
-nu stiu cum sa procedez..pentru ca nici de reparat nu pot sa repar pentru a face o asigurare(care sincer nu ma va ajuta cu nimic), chiar daca si aceasta va fi din ce in ce mai mare pentru ca as apela in fiecare luna la ei si am inteles ca o sa se mareasca "taxa''(ca sa ii spun asa).
Va rog sa ma sfatuiti pentru ca nici nu stiu pe cine sa invinuiesc in cazul in care as recurge la vreo metoda.
Va multumesc anticipat.O seara buna!
Cel mai recent răspuns: savuanamaria , utilizator 15:59, 16 Iulie 2010
lucrul pe care trebuie sa-l faceti este o asigurare . sa va explic de ce va este mai usor. 1. nu mai umblati pe la vecini sau la administratie.
2. nu va mai enervati.
3. firma la care va faceti asigurarea va despagubeste.
4. vecinul dvs. va fi dat in judecata de catre firma de asigurari.
5 . vecinul sau vecinii dvs sigur i-si vor face reparatiile.

p.s.- este probata . m-am chinuit si eu vre-o 2 ani .
multumesc pentru sfaturi....am sa fac asigurare imediat ce se usura peretii si pot sa ii repar!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent inundatie, responsabilitate admin sau privata vivi23ro vivi23ro Buna ziua, De o saptamana sunt inundat. De la scurgerea din bucataria vecinei de deasupra ,teava de scurgere merge prin tavanul meu (nu este la vedere, este ... (vezi toată discuția)
Problema cu vecinii lacrutza lacrutza Problema cu vecini Buna Stau intr-un bloc cu 4(eu locuiesc la etajul 1) etaje si cam de jumatate de an a inceput sa-mi curga apa in baie....cate putin cate ... (vezi toată discuția)
Teava evacuare wc sparta r_codrescu r_codrescu Teava de evacuare de la wc din apt. meu este sparta si curge la apt. de jos. La mine in baie este uscat iar teava este vizibila in apt. de jos. Cine trebuie sa ... (vezi toată discuția)