avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Problema retragere contributie CAR pensionari
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Problema retragere contributie CAR pensionari

Bunica mea a murit luna trecuta. Ea impreuna cu bunicul au avut ani de zile contributii la CAR pana in urma cu 3 ani de zile cand nu au mai platit cotizatia lunara. In acest timp nu au luat nici un imprumut de la CAR, nu sunt restantieri la CAR. Cand bunicul s-a dus sa intrebe de ajutorul de inmormantare si retragerea sumei depuse de-a lungul timpului i s-a spus ca nu i se restituie nimic pt ca nu au mai depus de 3 ani, desi bani au depus de-a lungul timpului, fara sa contracteze imprumut.
Am vazut Legea CARului pensionari, nu se precizeaza decat ca urmasii ridica contributia celui decedat.
Va rog mult lamuriti-ma care este baza legala pt a se refuza restituirea contributiilor bunicilor? Ce este de facut in acesta situatie? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Banii cotizati la car cum se inapoiaza? kirakiralina kirakiralina Am si eu o nelamurire si sper sa ma ajutati cu un raspuns. Parintii mei au cotizat la un CAR oarecare incepand din anul 1974, cu cate 100 lei lunar fiecare. ... (vezi toată discuția)
Retragere cotizatie si contributie car pensionari MariaW MariaW Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarerea problema. Mama mea are calitatea de membru al Casei de ajutor Reciproc a pensionarilor si ar dori sa se ... (vezi toată discuția)
car suma depusa, suma restituita casutza casutza Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti pentru urmatoarea situatie: Un pensinar a cotaizat multi ani la CAR. Nu a imprumutat niciodata nicio suma, doar a fost ... (vezi toată discuția)