patronul meu zice ca m-a dat in judecata pentru neglijenta din serviciu(am introdus mai multe credite in aparatul de joc si clientul a jucat pe banii societatii), si nu vrea sa imi desfaca contractul de munca sub nici o forma, spune ca pe perioada procesului este suspendat...eu am fost la ITM si mi s-a spus ca nu au nici un temei legal sa imi retina cartea de munca. Cum fac sa o recuperez sa imi caut alt loc de munca...trebuie sa adun banii, cv creditelor introduse gresit...pana la termenul de judecata!!!dar cum sa fac???
In situatia data trebuie sa lasi politia si apoi (daca e cazul) procuratura sa incheie cercetarea, bineinteles aducand toate probele in favoarea ta. In cel mai negru scenariu ai putea fi incadrat la gestiune frauduloasa sau delapidare. N-ar fi rau sa apelezi la serviciile unui avocat
Daca vrei sa fii carcotas si sa tragi de timp poti sa contesti in instanta decizia de suspendare a contractului. Amani lucrurile...
O persoana care nu are legatura cu jocurile de noroc ar putea sa va creada si chiar sa va compatimeasca.Eu pot sa va spun ca este neglijenta grava in serviciu si ca nu o sa va creada nimeni ca ati pus din greseala unui client aceasta suma.Acesta este un mod obisnuit de a scoate bacsis de la client:ii puneti pe datorie iar cand castiga va da o parte din castig;numai ca norocul nu surade de fiecare data.
Eu zic sa stai linistita pentru ca dosarul tau nu o sa ajuga in instanta..procurorul va respinge cererea de incepere a urmaririi penale impotriva ta.Va trebui sa te prezinti la politie sa dai declaratie cu ce s-a intamplat si ai sa vezi ca totul va fi bine.O parere personala in legatura cu viitorul loc de munca e sa spui ca o sa le aduci cartea de munca si apoi sa iti dai cartea de munca pierduta dupa o perioada si sa ii pui pe acestia sa iti faca una noua.
Demisie
vasi_adi
Va rog sa-mi spuneti daca imi pun demisia trebuie sa stau in preaviz 15 zile calendaristice sau daca patronul este de acord cu plecarea imediat in cu data ... (vezi toată discuția)