avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1135 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj - sarcina
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj - sarcina

buna ziua

tocmai am aflat ca sunt insarcinata si mai am doar 2 luni de somaj. (pana in 22 august) care ar fi optiunile mele sa pot beneficia de indemniazatia de crestere a copilului??? sa imi depun cartea de munca la o firma pt 2 ore/zi e suficient?? de concediu pt sarcina cu risc ce imi puteti spune, din a cata luna se poate da si pt cat timp??
va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: bb_yasmi , utilizator 13:05, 16 Iunie 2010
va multumesc din suflet. saptamana viitoare voi merge la dr ginec si vom vedea atunci.
numai bine va doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine acorda concediul prenatal? danut_pisicut danut_pisicut Este adevarat ca medicul de familie nu poate acorda concediu prenatal mai devreme de 7 luni si 10 zile in baza recomandarii de catre medicul ginecolog al ... (vezi toată discuția)
Sarcina cu risc și medicina muncii Madalina Prise Madalina Prise Buna ziua! In cat timp este obligat angajatorul să anunțe medicina muncii că eu sunt însărcinată? Și dacă am o sarcina cu un risc foarte mare de a ... (vezi toată discuția)
Concediul de risc maternal alexia23 alexia23 Buna ziua! Am o intrebare referitoare la acordarea concediului maternal. As vrea sa stiu daca el se poate acorda inca din primele saptamani de sarcina, ... (vezi toată discuția)