avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii OUG 13/2010
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

OUG 13/2010

Contributiile sociale despre care este vorba in OUG 13/2010, se calculeaza pentru fiecare somer angajat.
La salariul tarifar de incadrare ,la venitul brut realizat, la salariul minim pe economie?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:38, 17 Iunie 2010
Angajatorii care, in anul 2010, pe locurile de munca nou-create stabilesc, in conditiile legii, raporturi de munca cu persoane provenite din randul somerilor aflate in evidenta agentiilor pentru ocuparea fortei de munca cu minimum 3 luni anterioare datei stabilirii raporturilor de munca potrivit prezentei ordonante de urgenta si pe care le mentin in activitate pe o perioada de cel putin 12 luni beneficiaza, pe o perioada de 6 luni de la data incadrarii, de scutire de la plata contributiilor de asigurari sociale pentru aceste persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firme care angajeaza someri peste 45 de ani ana & maria ana & maria firmele care au angajat someri peste 45 de ani mai sunt scutite de darile catre stat pentru angajatul respectiv ? (vezi toată discuția)
Angajare someri raulTM raulTM Buna ziua.Spuneti-mi va rog ce avantaje am de la stat daca sunt SRL si angajez someri?MUTUMESC (vezi toată discuția)
Angajare someri septimiu_f septimiu_f Ca si angajator de ce avantaje pot beneficia la angajarea de someri in urma deschiderii unui punct de lucru. Mentionez ca am dat in somaj un angajat prin ... (vezi toată discuția)