avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale controlul ITM
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

controlul ITM

In urma controlului itm am primit 12 masuri obligatorii de indeplinit pina in data de 18.06.2010 printre care si cea de plata a concediului de odihna neacordat celor care au incetat activitatea .cum as putea eu face acest lucru avind in vedere ca acei oameni nu mai sunt angajati??????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:35, 16 Iunie 2010
Potrivit art.141 alin.4 C.mun., la incetarea c.i.m. trebuia sa le platiti zilele de CO neefectuate.
Le calculati indemnizatia de CO aferenta acestor zile si apoi le faceti plata.
O copie de pe documentul care atesta plata acestor zile se va depune la inspectorii care au efectuat controlul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna neefectuat mamon mamon Buna dimineata!Datorita dificultatilor economice,firma a concediat muncitori ,conform art.65,alin.1 din Codul Muncii.Raportat la lunile lucrate ,aveau dreptul ... (vezi toată discuția)
Plata concediului de odihna la concediere Ionela_tudose Ionela_tudose Buna seara! Din data de 12.02.2014 sunt in perioada de preaviz. Din anul 2012 pana in prezent am avut doar 10 zile de CO. In anul 2012 nu mi s-a dat CO si in ... (vezi toată discuția)
Plata zile concediu neefectuat Andreea comanescu Andreea comanescu Buna ziua. In cazul in care am demisionat si mai am 83 de zile de concediu neefectuat (23/an) la încetarea preavizului se vor plăti toate sau mai putine? ... (vezi toată discuția)