avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale consignatie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

consignatie

buna ziua
vreau sa deschid o discutie despre magazinele tip CONSIGNATIE.
credeti ca perioada de CRIZA ar putea fi un motiv pentru dezvoltarea acestei afaceri?
propun un magazin tip consignatie in care clientul sa poata sa-si vanda aproape orice produs(limitat totusi la un anumit spatiu de depozitare).
daca se poate un sfat ptr aceasta afacere intr-un oras de aprox. 25.000 locuitori cu un spatiu comercial de 70 mp.
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 01:20, 20 Iunie 2010
In Timisoara exista "piata de vechituri" .Sunt doua piete .
Masa / zi / vanzator este 10 ron.Se vand lucruri noi si lucruri vechi ( de la ace de gamalie, birotica, chilotareala:D , masini de spalat, electronice, mobila...de toate). In incinta sunt si tarabe cu mancare gatita pe loc si bauturi racoritoare, slab alcolizate etc.
E si un prilej de plimbare.
Ultima modificare: Joi, 17 Iunie 2010
ContSters109653, utilizator
Ideea n-ar fi rea dar… Cei care vor sa isi vanda obiectele pentru a castiga ceva bani ar trebui sa le vanda unora care au ceva mai multi bani… Altfel spus: degeaba cineva aduce obiectele la dv daca nu exista cumparatori – exista riscul sa iesiti in pierdere pt ca dv platiti utilitati, de exemplu, indiferent daca aveti sau nu profit.

In plus, cred ca va fi obligatorie plata unui contabil – daca dv nu va pricepeti – pt ca e usor diferita contabilitatea fatza de cea a unui magazin “obisnuit”.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea prin intermediu online / piata Opterox Opterox Buna ziua,ma numesc Marius si am o problema pe care as vrea sa o dezvolt impreuna cu cunoscatorii de drepturi,asadar: Detin anumite obiecte electronice( ... (vezi toată discuția)
Detalii privind infiintarea unui magazin in regim consignatie Cristian351 Cristian351 Va solicit ajutorul pentru a primi detalii cu privire la infiintarea unui magazin cu functionare in regim de consignatie.Am citit in forum cateva posturi pe ... (vezi toată discuția)
Infiintare intreprindere individuala mitdan67 mitdan67 am fost astazi la cameara de comert in intentia de a-mi deschide o I I .domeniul de activitate principal ar fi comert cu amanintul si mai precis as vrea sa ... (vezi toată discuția)