avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Problema: \"tag adaugat\" - iar eu nu am adaugat...
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Problema: "tag adaugat" - iar eu nu am adaugat...

Azi, 19 iunie 2010, am dorit sa-mi schimb statusul si am consatat cu uimire ca am adaugat 2 tag-uri... le adauga altcineva in locul meu? :hm: Eu, astazi nu am adaugat tag-uri... singura mea activitate a fost doar un comentariu la articolul "Fericirea care dureaza mai mult de 3 minute si-un status pe Facebook ", sper sa ma lamuriti.

Am intrat pe "istoric aplauze" si am gasit:

+1 Tag adaugat
Sambata, 19 Iunie 2010, 12:31
Tagul fonduri de investitii adaugat pentru discutia
»
+1 Tag adaugat
Sambata, 19 Iunie 2010, 12:31
Tagul investitii in cultura adaugat pentru discutia
»
Cu siguranta altcineva le-a adaugat iar aplauzele lui sunt la mine... Sper sa reusiti sa rezolvati problema.

Va multumesc,
Mihaela Popa
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Iunie 2010
ContSters98240, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 10:55, 20 Iunie 2010
Curios....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari 8 iunie 2010 Alin Popescu Alin Popescu Incepand din aceasta seara, profilul de utilizator Avocatnet.ro a suferit niste mici modificari. Astfel, in locul listingului de mesaje scrise in forum pe care ... (vezi toată discuția)
Mingea avocatnet.ro - un joc pentru comunitate Alin Popescu Alin Popescu Este primul joc lansat in comunitatea Avocatnet.ro si suntem foarte interesati de rezultatele lui. In principiu, daca lucrurile merg bine, vom extinde jocul ... (vezi toată discuția)
Noutati: profil utilizator, nivel de popularitate si aplauze Alin Popescu Alin Popescu Pentru inceput, trebuie sa specificam foarte clar faptul ca doar utilizatorii care au contul activ (au confirmat adresa de email asociata contului) beneficiaza ... (vezi toată discuția)