avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Peretii exteriori aferenti apartamentului ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Peretii exteriori aferenti apartamentului coproprietate indiviza

Buna ziua,

Stau intr-un imobil P+1+MANSARDA, aflat in coproprietate indiviza, din care eu detin cea mai mare parte. Intrebarea mea este daca PERETII EXTERIORI AFERENTI APARTAMENTULUI SI TERASEI MELE SUNT PROPRIETATEA MEA. Adica, in cazul in care vecinul de la mansarda ii gaureste, fara acordul meu, se incadreaza la tulburare de posesie?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters88537 , utilizator 01:41, 20 Iunie 2010
Va multumesc din suflet pentru sfat, mi se parea mie ca nu sunt in conformitate cu unele aspecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furtune de apa instalate pe coproprietate indiviza ContSters88537 ContSters88537 Buna seara, as mai avea o intrebare: daca intr-o curte a unui imobil P+1+MANSARDA, proprietarul mansardei a instalat 2 furtune imense de apa, in suporturi ... (vezi toată discuția)
Cine plateste reparatia la acoperisul blocului mansardat ovidiu1984 ovidiu1984 Buna seara. Am cumparat un apartament la mansarda.Doresc sa stiu daca am probleme cu acoperisul cine plateste?Presedintele asociatiei a spus ca terasa ... (vezi toată discuția)
Balconul este parte comuna ? cine plateste reparatiile ? cristel52 cristel52 Stau la et, 10 si am hotarat sa izolez terasa cu polistiren extrudat pe toata suprafata corespunzatoare ap; meu. Initial presedintele asociatiei de locatari ... (vezi toată discuția)