MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat	    

jumtujumeu 
	    	Utilizator

jumtujumeu 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 murphy_04_09	                   

Vreau sa cumpar un apartament. Vanzatorul nu mi-a zis ca este sediu de firma. 
Am fost la un notar public si acesta a obtinut extras de carte funciara pentru ... (vezi toată discuția)
	                    murphy_04_09	                   

Vreau sa cumpar un apartament. Vanzatorul nu mi-a zis ca este sediu de firma. 
Am fost la un notar public si acesta a obtinut extras de carte funciara pentru ... (vezi toată discuția)

miutaradu	                   

am depus dosar pentru credit prima casa , dosarul ajungand in centrala pentru aprobare urmand sa mearga la fond , intrebarea mea este - extrasul de carte ... (vezi toată discuția)
	                    miutaradu	                   

am depus dosar pentru credit prima casa , dosarul ajungand in centrala pentru aprobare urmand sa mearga la fond , intrebarea mea este - extrasul de carte ... (vezi toată discuția)

starcopit	                   

Buna ziua!
As dori sa achizitionez un apartament/ garsoniera in Buc. intr-un viitor previzibil. As dori sa aflu legat de acest fapt cum sa ma asigur eu, ... (vezi toată discuția)
	                    starcopit	                   

Buna ziua!
As dori sa achizitionez un apartament/ garsoniera in Buc. intr-un viitor previzibil. As dori sa aflu legat de acest fapt cum sa ma asigur eu, ... (vezi toată discuția)