avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... parintii mei vor sa ne dea afara din casa doar pt. ca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

parintii mei vor sa ne dea afara din casa doar pt. ca nu o suporta pe sotia mea

parintii mei vor sa ne dea afara din casa doar pt. ca nu o suporta pe sotia mea.stam in apartament cu 2 camere parintii,eu,sotia si copilul nostru de 4 ani.eu mai am o sora iar apartamentu e pe numele parintilor.am investit in apartament(bani)dar nu am dovezi.pot parintii sa ne dea afara pur si simplu ?
Dvs realizați ca răspundeți unui topic deschis acum 15 ani.?Sansele ca cel care a deschis subiectul sa vadă postarea dvs sunt 0.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezmostenire si evacuare neacsurobert neacsurobert Am 35 ani, sunt la a doua casatorie, stau impreuna cu sotia si fiul acesteia de 5 ani, in casa parintilor mei. Nu ne intelegem deloc cu parintii mei din nici ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a fi proprietar mihaiandra mihaiandra Buna ziua! Ma numesc Andra si as avea 2 intrebari (2 cazuri): 1. Daca sunt casatorita si tatal meu ar cumpara o casa de la ANL iar apoi el ar face un act ... (vezi toată discuția)
Mostenire copii Marian742 Marian742 Buna seara Tatăl meu a moștenit de la părinți lui adoptivi o mostenire casa +Teren el fiind căsătorit de 28 de ani cu mama mea. La care tatăl meu de ... (vezi toată discuția)