avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA tva garantie buna executie
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

tva garantie buna executie

stiu ca garantia de buna executie nu are tva dar eu am urmat.situatie.am facturat valoarea lucrarii cu tva.am specificat in josul facturii ca suma reprezentand garantie de buna executie (5 % din val.fara tva) sa se vireze in ct.garantie iar restul in ct.curent.pot oare sa inregistrez in tva neexigibil tva-ul aferent garantiei si sa-l prind in jurnal ca exigibil atunci cand incasez garantia? va multumesc anticipat pt.ajutor.
Cel mai recent răspuns: ion g , utilizator 11:08, 21 Iunie 2010
tva-ul cred că se aplica la suma ramasă după scăderea garanţiei. Numai un specialist în tva vă poate lămuri cu certitudine ca să nu greşiţi.
va multumesc oricum si mai astept si alte raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva aferent factura de retur Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Am intrebare pt o firma care aplica TVA la incasare. Care este exibilitatea TVA-ul aferent unei facturi de retur? Se scade din valoarea neexigibila sau se ... (vezi toată discuția)
Neaplicare tva la incasare zita-lucia zita-lucia Buna ziua, pentru ca cifra de afaceri depaseste 2.250.000 ron firma nu aplica tva la incasare. se fac achizitii si de la firme care aplica acest ... (vezi toată discuția)