Sunt administratorul unui societati comerciale, cu domeniu de activitate ,,Baruri,, am un contract intre mine si o societate caruia inchiriez spatiu din bar pentru aparate mecanice (mentionez ca firma respectiva detine licenta pe aparate si autorizatiile necesare) Ieri Politia mi-a facut o vizita,cerand sa ma prezint maine la postul din politie cu toate autorizatiile, si cu contractele intre cele 2 firme, cu licentele cu tot. Vreau sa intreb ca Polita are dreptul de a faca aceste verificari. Ma gandesc ca in afara de respectarea programului, a linistii publie, a sistemului de alarma (mentionez ca au vrut sa ceara si codul de activare, dezactivare a alarmei in vederea verificari sistemului, pe care normal ca nu i-am divulgat, enervandu-le) nu cred ca au dreptul de a solicita asemena documente, nefiind de competitia lor.
Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti ce verificari are dreptul sa faca la unitatea noastra un organ de politie, si pentru ce genuri de eventuale abateri pot aplica sanctiuni???