avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general casari mijloace fixe
Discuție deschisă în Contabilitate în general

casari mijloace fixe

Imi puteti spune care este legislatia in vigoare pentru casarile de mijloace fixe?
Daca aveti cumva si o procedura pentru casari, va raman indatorata.
Pt ce va intereseaza cititi Hotararea 2139/2004 pentru aprobarea Catalogului privind clasificarea si duratele normale de functionare a mijloacelor fixe si Hotararea 1496/2008 privind modificarea anexei la Hotărârea Guvernului nr. 2.139/2004 pentru aprobarea Catalogului privind clasificarea şi duratele normale de funcţionare a mijloacelor fixe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amortizare utilaje Felicia77 Felicia77 Buna ziua, Va rog sa-mi explicati cum se amortizeaza in contabilitate un utilaj nou cumparat pentru productie (router cnc). Ce fel cheltuiala se considera si ... (vezi toată discuția)
Durata de viata a conductelor/ tevilor de gaze RodicaStefanescu RodicaStefanescu Care este stipularea legala (normativ, capitol, alineat ...) ce indica (dpdv tehnic) durata de viata a unei retele de gaz/ conducta, bransament - racord, ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie pentru impozitul pe constructii speciale risteafl risteafl Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Lucrez la o benzinarie care in evidentele contabile,respectiv in contul 212-Constructii are ... (vezi toată discuția)