avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... AJUTOR -NOUL COD PENAL
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

AJUTOR -NOUL COD PENAL

SI LA APEL TIMISOARA (21/06/2010) AU DECIS : 4 ANI PT. TRAFIC DE DROGIRI 190 GR CANABIS -FLAGRANT ,.SI UN AN SPOR . Am recunoscut, am colaborat nu mi a fost acceptat art 16 ., procurorul sustine :. se stia de cel ce....cu 4 luni ininte de declaratia mea ... ok .In situatia in care intra codul penal nou ,ce pot face avand in vedere ca cei ce recunosc greseala ,prin acest cod primesc o reducere de 1/3 din pedeapsa,Mai am dreptul la recurs si la un proces in Bucuresti .Pedepsele se injumatatesc o data cu noul cod si la trafic de droguri? sunt privat de libertatedin dec 2009. ROG SUGESTII,SI CONSILIERE
Cel mai recent răspuns: gornea amgelica , utilizator 17:18, 24 Iunie 2010
MULTUMESC,IERI AM AVUT APEL LA CURTE TIMI ,VOI FACE APEL LA BUCURESTI SI APOI , O SA MA INFORMEZ DESPRE CEDO, DIN CATE AM INTELES MA INCADREZ IN TERMENUL MENTIONAT , AM 10 ZILE SA FAC RECURS LA INALTA CURTE INCEPAND DE IERI,
UNDE POT CONTACTA PERSOANE CARE SA MA CONSILIEZE REFERITOR LA SANSELE SI PROCEDURILE NECESARE PT UN PROCES CEDO, PRET ?
UNDE POT CONTACTA PERSOANE CARE SA MA CONSILIEZE REFERITOR LA SANSELE SI PROCEDURILE NECESARE PT UN PROCES CEDO, PRET ?

Cel mai indicat este sa luati legatura cu un avocat,care,in functie de datele concrete ale cazului dvs.va va putea da mai multe informatii referitoare la sanse,procedura adresarii la CEDO si onorariu.
Pentru moment puteti reclama la CEDO statul roman pentru incalcarea prevederilor art.5 paragraful (3) si art.6 paragraful (1) din Conventie. Practic d-voastra puteti reclama faptul ca s-a depasit un "termen rezonabil" atat al arestarii preventive cat si in ceea ce priveste durata unei proceduri penale pe fond. Deocamdata acestea sunt aspectele pe care le puteti invoca.
Totusi va rog sa va indreptati puterile inspre motivele de recurs pe care le veti invoca deoarece este ultima instanta la care va mai puteti cauta dreptatea si sa stiti ca la Bucuresti aveti sanse sa vi se mai reduca din condamnare.
1--ROG un model de cerere pt. recurs,vreau sa fac eu cerere /recurs pt apel refuzat la timisoara, pana reusesc sa ma dezmeticesc, am numai 10 ziel din data de 21iunie.. Cererea poate fi facuta de mama,? si depusa la registratura timis?
2- Intentionez sa fac o adresa procurorului de caz, rog a mi se explica motivul neaplicarii art 16 din L.143 .
3- fiind toata familia bugetara, incerc sa fiu chibzuita ...financiar
MULTUMESC TUTUROR pentru tot

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare definitiva theo_i theo_i Buna ziua. Intrebarea mea este urmatoarea: dupa o condamnare definitiva (dupa instanta de apel), mai exista vreun articol in urma caruia sa se poata beneficia ... (vezi toată discuția)
Avocat bun cedo cedo Cum pot gasi urgent un avocat bun care sa-l reprezinte pe fiul meu la Curtea de Apel dupa o pronuntare de 5 ani data de TMB pentru infractiunea de trafic ... (vezi toată discuția)
Pot sa ma adresez cedo? cattie cattie Vreau sa stiu daca ma pot adresa CEDO,intrucat mi-au fost tinute la Parchet timp de 8 ani doua dosare penale in care am fost parte vatamata ,iar acum mi ... (vezi toată discuția)