avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Taxa de radiodifuziune pt. persoane juridice
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Taxa de radiodifuziune pt. persoane juridice

Am primit astazi un telefon la firma de la o doamna care cica suna din partea Serviciului de Radiodifuziune si imi zice ca societatea noastra are de platit taxa radio-TV in valoare de 360 lei, noi neavand contract cu Renel. Imi puteti spune daca chiar suntem obligati la plata acestei taxe?
Cel mai recent răspuns: elafinta , utilizator 11:11, 26 Iunie 2010
Vad ca mi s-a dat un text de lege (pe care il citisem deja) din care reiese ca ar tb sa platesc . Am mai citit articole pe aceasta tema si am inteles ca exista o hotarare a unei Curti de Apel prin care s-a anulat acest articol de lege . Asta era raspunsul pe care il asteptam . Multumesc .
m-am confruntat cu aceeasi problema, firma mea fiind intreprindere micro pana in 2004. Am fost actionati in instanta in 2009 pentru neplata facturii care acoperea o perioada din 2004-2006. si am fost obligati la plata taxei doar pt perioada cat societatea a fost platitoare de imp pe micro, adica vreo 60 lei +penalitati, dintr-un total de 445 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio tv anamariacelik anamariacelik Persoan juridica,plateste lunar la E-on suma de 25 lei:15 taxa tv,10 taxa radio.Acum primeste somatii pentru plata taxei radio plus penalitatile.Stie cineva in ... (vezi toată discuția)
Audiovizual Consilier juridic Dana Maxim Consilier juridic Dana Maxim Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Platesc taxa de radiodifuziune pe persoana fizica. Zilele trecute mi a sosit o instiintare de plata a taxei, pe persoana ... (vezi toată discuția)
Taxa radio - felicitari! traiasca avocata de la cluj! Dana Marin Dana Marin [b]Felicitari doamnei avocate de la Cluj ca ne-a salvat de cosmarul taxei radio![/b] De-abia azi am aflat, cautind subiectul pe Google. Eu am platit in ... (vezi toată discuția)