avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... cum se declara insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cum se declara insolventa

Buna ziua , am un SRL si as dorii sa stiu daca un alt SRL, ne poate solicita insolventa, deoarece am refuzat un BO in valoare de 10000ron, pt ca am avut contul blocat ?Cat tim trece de la inregistrarea la tribunal si pana la Executare BO, daca societatea va recurge la acest lucru?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: lunga , utilizator 10:51, 6 Iulie 2010
multumesc tuturor !!
daca plafonul este 30000 pt. mine este ok.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantumul creantei pentru deschidere insolventa ENGFULL ENGFULL in cazul in care cuantumul creantei inscrisa intr-un Bilet la ordin este de 28000 lei , pentru care s-au facut cheltuieli de investire si s-a achitat onorariul ... (vezi toată discuția)
Cerere de insolventa inlineasofa inlineasofa O societatea X Srl are o datoria de 42.700 Ron la un furnizor Y Srl scadente de mai mult de 30 zile. Societatea X srl a propus la furnizorul 2 solutii: 1. sa ... (vezi toată discuția)
Retragere asociat si posibila insolventa nico_mirea nico_mirea Un SRL cu trei asociati are pe rol un proces de retragere asociat, pentru despagubirea asociatului. La data prezentei mandatul administratorului este expirat. ... (vezi toată discuția)