avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... LEGEA 10!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

LEGEA 10!

Pe legea 10: s-a schimbat la un moment dat numerotarea caselor pe strada pe care se afla imobilul bunicilor. Unde as putea sa fac o cerere si sa primesc un raspuns in acest sens, adica sa mi se confirme ca la data de ...s-a schimbat nr..in noul nr...
Va rog mult ajutati-ma ca am primit termen in august ca sa depun ceva in sensul asta. Multumesc in avans oricui ma poate indruma
Cel mai recent răspuns: hellenburgous , utilizator 03:06, 15 Iunie 2007
De la Primarie, serviciul de urbanism, sau asa ceva
Daca sunteti din Bucuresti la Primaria Capitalei , serviciul de langa Universitate , intre frizerie si Libraria Eminescu. Departamentul evidenta cadastru si proprietati imobiliare nu stiu exact toata titulatura.La parter.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare denumire strada bologa_vasile bologa_vasile Va rog sa-mi spuneti daca pentru schimbarea denumirii unei strazi trebuie \"acordul scris al tuturor proprietarilor\" citat din reaspunsul Primariei Voluntari, ... (vezi toată discuția)
Mama a pierdut actele de proprietate ale apartamentului. acum ea într-un azil, ce pot face pentru a scoate alte acte? FlorinChiva FlorinChiva Bună ziua. Mama mea a pierdut actele de proprietate ale apartamentului. Proprietari au fost ea și tatăl me care a decedat. Nu s-a făcut moștenire după ... (vezi toată discuția)
Redenumire strada bună ziua, socrii mei dețin un apartament ... bebemitzu bebemitzu Redenumirea strada Bună ziua, Socrii mei dețin un apartament în Bacău. Acum 5 ani primăria a redenumit strada. Ce pot face ei în această situație ... (vezi toată discuția)