Buna ziua,as dori si eu sa primesc niste lamuriri in legatura cu urmatoarea situatie:la data de 26.04.2010 sotul meu a fost implicat intr-un eveniment rutier soldat cu vatamarea corporala a unei persoane,astfel:in timp ce ne deplasam spre casa,in dreptul unei treceri nesemaforizata,a oprit pentru a acorda prioritate pietonilor,dupa care am dat sa plecam,moment in care din partea dreapta a aparut o doamna mai in varsta ,care a venit de pe carosabil,ea mergand paralel cu masina.sotul meu a oprit imediat,de fapt nici nu apucasem sa plecam insa din cauza balansului masinii doamna respectiva care alerga pentru a prinde un tramvai a fost impinsa de autoturism s-a dezechilibrat si a cazut,in urma acestui fapt si-a fracturat mana.La spital i-au pus mana in ghips si apoi a obtinut 45 zile de ingrijiri medicale.Am incercat sa ne intelegem cu dansa sa nu depuna plangere insa a aparut familia dansei care se pare ca vor destul de multe de la noi lucru pentru care ne-au amenintat ca au sa ii rupa mana din nou pentru a obtine peste 60 zile de ingrijiri medicale dorind ca noi sa fim apoi incadrati la vatamare corporala grava si sa hotarasca instanta.As dori sa stiu in ce masura acest lucru este posibil si ce il asteapta pe sotul meu....De asemenea as dori sa stiu cum sa procedam in acest caz caci cu familia respectiva nu putem sa ne intelegem desi tot timpul ne-au spus sa stam linistiti ca i nu vor prea mult de la noi.....cred ca erau doar vorbe asta deoarece eu sunt insarcinata in 8 luni si cred ca incercau oarecum sa ma linisteasca ca apoi sa ne loveasca direct......va multumesc si astept raspunsurile sau sfaturile dumneavoastra.....mentionez de asemenea ca am un martor care poate confirma tot ceea ce am descris mai sus.....va multumesc
Nu va ingrijorati. Prioritatea dumneavoastra este copilul.
Nu trebuie sa platiti nimic daca detineti o polita RCA valabila la momentul accidentului. Poate plati asiguratorul.
Partea vatamata, chiar daca a depus o plangere penala, o va retrage in momentul in care va fi despagubita.
Nastere usoara!
revin cu unele informatii despre acest accident.....doamna respectiva a depus plangere impotriva sotului,am fost sa ne interesam si inca nu a depus certificatul de la iml.....am aflat insa ca a suferit o fractura epifiza distala radius......ce inseamna acest lucru......cat este de grav,chiar nu ma pricep,dar am citit pe net si am observat ca este ceva frecvent la persoanele in varsta.......credeti ca poate obtine peste 60 de zile de ingrijiri pentru acest tip de fractura.......de la politie ne-au spus sa stam linistiti ca nu este ceva grav......dar familia respectiva mi se pare in stare de orice.....va multumesc
la ce fel de declaratii va referiti......ca nu am dat decat o declaratie atunci cand s-a intamplat accidentul.....astazi a fost chemat si martorul nostru sa dea declaratie.....vom vedea ce se mai intampla......chiar nu stiu cum sa procedam......cand trebuie sa angajam un avocat?....o sa asteptam sa nasc si dupa aceea vedem ce facem......mai este cam o luna pana atunci dar poate atunci vom avea timp mai mult sa ne ocupam si de treaba asta
Daca doriti sa va angajati avocat este bine ca faza de urmarire penala,in toata desfasurarea ei ulterioara sa fiti asistat de acesta,inclusiv la audierea martorilor
Dvs,probabil,veti mai fi audiat la serviciul de cercetari penale.
Accident rutier
llumi
Buna ziua!
In data de 01.09.2010...tatal meu a avut un grav accident rutier...l-a lovit un autoturism pe trecerea de pietoni...in urma accidentului tatal meu ... (vezi toată discuția)
Externare ortopedie
aurelia56
sotul meu pe data de 10 aprilie ac., a fost accidentat grav si internat cu diagnosticul de politraumatism: femur stang fractura cu deplasare, antebrat stang ... (vezi toată discuția)