avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CORPUL EXECUTORILOR BANCARI
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CORPUL EXECUTORILOR BANCARI

Buna ziua,
lucrez intr-o institutie publica si am si eu nevoie de ajutorul d-voastra.
Avem un angajat care nu si-a mai platit creditul la banca si a sosit pe adresa institutiei o Comunicare Poprire emisa de CORPUL EXECUTORILOR BANCARI prin care ne solicita noua ca institutie sa infiintam poprirea asupra ” tuturor disponibilitatilor ” pe care debitorul urmeaza sa le primeasca de la noi( salariu) acum intrebarile mele sunt:
1.acest CORP AL EXECUTORILOR BANCARI are calitatea de a dispune asupra institutiei noatre privind poprirea pe salariu( adica nu se mai merge in instanta? sa primim o hotarire judecatoreasca???)
2. ce procent maxim se aplica pentru poprire din salariul angajatului???

multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Probleme cu angajatii in platirea ratelor la banca sorin dan sorin dan Buna ziua, lucrez intr-o institutie publica si am si eu nevoie de ajutorul d-voastra. Avem un angajat care nu si-a mai platit creditul la banca si a sosit ... (vezi toată discuția)
Executare silitã de cãtre corpul executorilor bancari iolanda15 iolanda15 Am primit o notificare cesiune de creanţă de la Corpul Executorilor Bancari al unei banci, prin care am fost informaţi că, în baza Contractului de credit ... (vezi toată discuția)
Comunicare instiintare debitor MihailoviciSelen MihailoviciSelen Buna seara. Am nevoie de ajutorul d-voastra in clarificarea unei situatii . Am incercat sa caut in alte topicuri raspunsuri, dar adevarul e ca fiecare ... (vezi toată discuția)