avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu angajatii in platirea ratelor la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu angajatii in platirea ratelor la banca

Buna ziua,
lucrez intr-o institutie publica si am si eu nevoie de ajutorul d-voastra.
Avem un angajat care nu si-a mai platit creditul la banca si a sosit pe adresa institutiei o Comunicare Poprire emisa de CORPUL EXECUTORILOR BANCARI prin care ne solicita noua ca institutie sa infiintam poprirea asupra ” tuturor disponibilitatilor ” pe care debitorul urmeaza sa le primeasca de la noi( salariu) acum intrebarile mele sunt:
1.acest CORP AL EXECUTORILOR BANCARI are calitatea de a dispune asupra institutiei noatre privind poprirea pe salariu( adica nu se mai merge in instanta? sa primim o hotarire judecatoreasca???)
2. ce procent maxim se aplica pentru poprire din salariul angajatului???

multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 15:30, 24 Iunie 2010
o treime din salariu.. trebuie hotarare judecatoreasca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corpul executorilor bancari sorin dan sorin dan Buna ziua, lucrez intr-o institutie publica si am si eu nevoie de ajutorul d-voastra. Avem un angajat care nu si-a mai platit creditul la banca si a sosit ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu myryam myryam Buna ziua,am o intrebare : daca o persoana nu are bunuri,conturi bancare sau alte venituri pe numele lui si nu poate fii executat silit pentru recuperarea ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu CORNELIA.G CORNELIA.G Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un rapsuns la problema mea: un salariat a imprumutat dintr-o banca un credit cu buletinul si nu a platit la timp ratele ... (vezi toată discuția)