izabelam6 
	    	Utilizator

izabelam6 
	    	Utilizator	    

cris2279 
	    	Utilizator

cris2279 
	    	Utilizator	    

Ana Muntianu 
	    	Consultant fiscal

Ana Muntianu 
	    	Consultant fiscal	    

Buna ziua,
Este legal ca o firma sa aiba o persoana ca angajat cu carte de munca si cu aceeasi persoana sa incheie si un contract PFA ?
~ final discuție ~
 bea_foris	                   

Vorbim pe marginea acestor doua paragrafe din Normele Metodologice la art. 46 din Codul Fiscal:
19. Exercitarea unei activităţi independente presupune ... (vezi toată discuția)
	                    bea_foris	                   

Vorbim pe marginea acestor doua paragrafe din Normele Metodologice la art. 46 din Codul Fiscal:
19. Exercitarea unei activităţi independente presupune ... (vezi toată discuția)

martanichita	                   

Buna ziua,
Va rog frumos sa-mi spuneti daca am incheiat un contract de prestari servicii pe perioada in care nu am fost angajata se ia in calcul sa stabilirea ... (vezi toată discuția)
	                    martanichita	                   

Buna ziua,
Va rog frumos sa-mi spuneti daca am incheiat un contract de prestari servicii pe perioada in care nu am fost angajata se ia in calcul sa stabilirea ... (vezi toată discuția)

catalinutzza	                   

Buna seara. Apelez la cunostintele dumneavoastra in domeniu pentru a lamuri urmatoarea problema : in primul rand, avocatul este persoana fizica autorizata? Si ... (vezi toată discuția)
	                    catalinutzza	                   

Buna seara. Apelez la cunostintele dumneavoastra in domeniu pentru a lamuri urmatoarea problema : in primul rand, avocatul este persoana fizica autorizata? Si ... (vezi toată discuția)