avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... noile reglementari privind comertul intracomunitar
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

noile reglementari privind comertul intracomunitar

Cel mai recent răspuns: alisarobea , utilizator 12:51, 8 Iulie 2010
Am postat la documente utile si un excel pentru toate declaratiile [ 010, 092,094,095 si altele] sper sa va fie de real folos.


#-o nu pot sa le postez , daca are cineva nevoie le pot trimite pe mail
Ultima modificare: Joi, 8 Iulie 2010
mihaelastir, utilizator
Intrebare -
Daca sunt I.I cu activitate de comert online, si o firma, fie ea din UE sau in afara UE cumpara marfa prin site-ul meu, iar eu la randul meu cumpar marfa de la o firma UE si trimit la clientii primei firme , este sau nu achizitie intracomunitara ? Trebuie sa ma inregistrez sau nu ? Si daca da, si sunt neplatitor de TVA cum fac ?

Multumesc
Indraznesc sa va cer eu formularele. Daca se poate, la adresa alisa_robea@yahoo.com
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata tva achizitie extracomunitara element94 element94 Buna ziua. Vreau sa va descriu un proces de vanzare cumparare si sa va intreb cine si unde plateste TVA ? 1.I.I inreg. in Romania ca si neplatitor de TVA ... (vezi toată discuția)
Tva comerț droppshiping luciananicoleta luciananicoleta Buna seara , o firmă nepieritoare de tva în România dorește să înceapă o afacere în domeniul comerțului online droppshiping. Furnizorul este din ... (vezi toată discuția)
> tva vanzare extracomunitara element94 element94 Buna ziua. Daca o I.I neplatitoare de TVA vinde marfa din UE prin internet unei firme non-UE care este scutita TVA - se factureaza TVA ? (vezi toată discuția)