avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... taxa de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

taxa de divort

Multumesc pentru raspuns! Taxa de divort este aceeasi indiferent de venit? Certificatele de casatorie se de nastere nu se legalizeaza sau autentifica?
Cel mai recent răspuns: Daniel Coman , Avocat 22:05, 24 Iunie 2010
taxa e aceeasi, certificat de casatorie aveti doar unul, care se depune in original ( de regula), copiile nu trebuiesc legalizate, doar xerox
Taxa de timbru pt cererile de divort intemeiate pe acordul partilor sau pe vinovatia sotului parat este de 39 de lei si timbru judiciar de 0,3 lei. Certificate de casatorie fiind emise de o autoritate au valoare de acte autentice, nu se legalizeaza decat copiile.
Taxa de timbru e de 39 de lei si timbru de 0,3 lei.
Daca aveti venitul sub minimul pe economie sau daca
divortul este intemteiat pe motive de boala taxa este de 8 lei.
Ultima modificare: Joi, 24 Iunie 2010
Daniel Coman, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce documente sunt necesare pentru a inainta actiunea de divort laurapetruta laurapetruta ce documente sunt necesare pentru a inainta actiunea de divort si unde trebuiesc depuse (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru divort doina hara doina hara Ce acte am nevoie la depunerea actiunii de divort? Mentionez ca eu nu lucrez, deci nu am venturi si avem doi copii unul major dar inca elev si unul minor de 14 ... (vezi toată discuția)
Depunere dosar de divort laviniaMMM laviniaMMM se poate sa depun singura dosarul de divort? fara sa apelez la un avocat? vreau doar incheierea casatoriei si revenirea la numele anterior. apartin de ... (vezi toată discuția)