avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1260 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... recuperare garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

recuperare garantie

Buna.
Am si eu o nelamurire,sper sa ma puteti ajuta.Acum 2 luni m am mutat din apartamentul de unde stateam,knd m am mutat acolo am dat 150 euro garantie,iar chiria apartamnetului era 200 de euro,stateam 3 fete si dadeam fiekre 200 euro la 3 luni,in fine,problema este k m am mutat de ascolo cu una din fete ea a dat 100 euro garantie knd s a mutat acolo,noi nu am incheiat nici un contract cu proprieterul,el a zis k ne da banii knd o sa fie pe 0 toate cheltuielile,insa noi nu mai avem nici o treaba cu cheltuielile pt k am platit tot ce era de platit :asociatie,curent etc...au trecut 2 luni...se pare k tot ne amana cu garantia...e posibila sa putem face ceva k sa ne recupaeram banii chiar dak nu avem contract cu el? 10x
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 12:48, 25 Iunie 2010
Daca nu aveti contract inseamna ca nu a declarat "veniturile din inchiriere" :D
Intrebati-l daca prefera sa dea garantia inapoi sau doreste un denunt pentru evaziune fiscala:weg:
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzata de fostul proprietar Alecsa90 Alecsa90 Pana acum 2 sapt stateam in chirie, plateam 150 euro( 100euro chirie+50euro intretinere) banii pe care i dadeam lui. M-am mutat deoarece administratorul m-a ... (vezi toată discuția)
Mafia imobiliara CarinaNicoleta_G CarinaNicoleta_G Buna seara, Va scriu pentru ca in data de 9 iulie 2017, am semnat un contract facut de un agent imobiliar pentru o garsoniera in sector 3 Bucuresti. In ... (vezi toată discuția)
Declaratie falsa - fisc alexoiu alexoiu As dori daca ma puteti ajuta in urmatoarul caz: - am inchiriat un apartament in iarna anului trecut - contractul de inchiriere a aparut din partea ... (vezi toată discuția)