avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Plata indemnizatiilor restante prevazute de Legea nr. ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Plata indemnizatiilor restante prevazute de Legea nr. 341/2004 / OUG nr. 53/2010

AM EMISA O DECIZIE CASA DE PENSII PENTRU PLATA INDEMNIZATIEI DE REVOLUTIONAR IN DATA DE 22 MAI.IN 17 IUNIE GUVERNUL A ADOPTAT ORDONANTA DE URGENTA PRIN CARE INNDEMNIZATIILE RETROACTIVE VOR FI PLATITE IN 2012.
INTREBARE:EU INTRU SUB INCIDENTA PREZENTEI ORDONANTE TINAND CONT DE FAPTUL CA AM O DECIZIE EMISA ANTERIOR ORDONANTEI?
Buna ziua!
Constat ca problemele referitoare la plata indemnizatiilor restante sunt la nivel national. Nu am nimic impotriva OUG 53/2010 dar sunt total impotriva faptului ca se aplica retroactiv si asta datorita notei interne 524. Am facut memoriu catre guvern, guvernul l-a retransmis ministerului muncii si ministerul munci a trimis raspuns cu OUG 53/2010 exact cum a fost emisa, fara alta justificare.
Contactati telefonic, cei de la minister mi-au explicat ca directoarea Georgeta Juganaru este in concediu iar persoana cu care am vorbit s-a scuzat ca este un simplu executant. Din discutiile purtate a reiesit ca rezolvarea ar putea fi posibila numai pe cale juridica.
Ce ma sfatuiti?
Sper sa nu intervin unde nu trebuie, dar si eu sunt in acceasi sit.
Putem constitui o adunare cu interese comune pe care un avocat sa o reprezinte in fata justitiei pt a respecta legea.
Astept un raspuns de la colegi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce atributii are oficiul central de plati pensii? Antoanela Geaman Antoanela Geaman M-am confruntat cu o situatie. Casa de pensii locala emite Decizie de acordare a indemnizatiei restante 2004-2010 de revolutionar, in 22.06.2010. in 24.06.2010 ... (vezi toată discuția)
Decizie de acordare de drepturi restante revolutionari Antoanela Geaman Antoanela Geaman Ma confrunt cu urmatorul caz. decizie emisa de casa locala de pensii pentru plata indemnizatiiei de revolutionar restante 2004-2010,[b]inainte de 25.06.2010 ... (vezi toată discuția)
Lamuriri aplicare oug nr. 53 din 25.06.2010 esalonare plata revolutionari Antoanela Geaman Antoanela Geaman Deoarece am primit multe mesaje private si pe forum despre acest subiect as dori sa lamuresc din punct de vedere juridic aplicarea OUG nr.53 din ... (vezi toată discuția)