avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Decizie de acordare de drepturi restante revolutionari
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Decizie de acordare de drepturi restante revolutionari

Ma confrunt cu urmatorul caz. decizie emisa de casa locala de pensii pentru plata indemnizatiiei de revolutionar restante 2004-2010,inainte de 25.06.2010 I cand a aparut OUG 53/25.06.2010 de reesalonare a platilor indemnizatiilor de rev. restante.In 24.06.2010, deci tot inainte de aparitia OUG Casa locala de pensii inaiteaza Borderoul de plata catre CNPAS, Oficiul central de plati, care refuza sa faca plata pe motivul aparitiei oOUG, complet nelegal.
Intrebare: Din moment ce am acesta Decizie, anterioara OUG in care se stabileste clar suma de plata si faptul ca va fi platoita integral in iulie 2010,care sunt pasi de urmat pentru executarea silita asupra creantei?
Cel mai recent răspuns: waiting , utilizator 23:18, 14 August 2010
cunosc foarte multe persoane care au luat banii retroactiv tot in acest an si nu au avut nici un fel de asemenea probleme atata timp cat au fost eroi remarcati ai revolutiei si au primit toate doc care atesta acest fapt, in prima faza acestia au primit decizia de pensionare cu o de anexa in care erau drepturile ce li se cuveneau din 2004, iar in luna urmatoare au primit si banii si pensia, ati putea face o somatie de plata catre CNPAS, cel mai bine ar fi sa va sfatuiti cu un avocat specializat pe drept administrativ

succes
Mama mea are decizia semnata din data de 30.05.2010 si urma sa primeasca banii in luna iulie, dar nu s-a intimplat asa, cind a aflat de ordonanta aceasta a mers la casa depensii si s-a interesat la contabilitate, au spus sastea linistita pt. ca borderoul este facutdeja si oricum nu o aecteaza in nici un el, dar pe 23.07.2010 a avut o mare surpriza neplacuta sa afle ca nu a mai primit banii restanti pe care ii astepta de atitia ani pt ca a intrat in vigoare ordonanta.
intrebarea mea este: se mai poate face ceva? ce?
stim ca este un abuz dar domnul director ia ris in nas si ia spus ca nu va reusi nici daca va da injudecata.
astept un raspuns
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce atributii are oficiul central de plati pensii? Antoanela Geaman Antoanela Geaman M-am confruntat cu o situatie. Casa de pensii locala emite Decizie de acordare a indemnizatiei restante 2004-2010 de revolutionar, in 22.06.2010. in 24.06.2010 ... (vezi toată discuția)
Restante plati pensii revolutionari raduco76 raduco76 BUNA ZIUA! REFERITOR LA SISTAREA ACORDARII PENSIILOR RESTANTE PENTRU REVOLUTIONARI PRIN APLICAREA OUG 53/2010 SI A DECIZIEI CNPAS, PRECIZEZ CA SOCRUL MEU A ... (vezi toată discuția)
Lamuriri aplicare oug nr. 53 din 25.06.2010 esalonare plata revolutionari Antoanela Geaman Antoanela Geaman Deoarece am primit multe mesaje private si pe forum despre acest subiect as dori sa lamuresc din punct de vedere juridic aplicarea OUG nr.53 din ... (vezi toată discuția)