avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare bani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare bani

buna ziua, vreau sa ma indrumati in urmatoarea problema:
In urma cu 3 luni am facut un credit la banca pe care in proportie de 70% l-am investit in renovarea unei garsoniere in care urma sa ma mut cu prietenul meu (viitor sot), unde mama sa e proprietara. de curand, din motive intemeiate, am decis sa ma despart de el, in ciuda investitiei pe ca am facut-o. am incercat sa ajung cu el la un comun acord in sensul sa-mi dea lunar o suma de bani pentru a plati rata(pe care pana acum am platit-o singura, fara a primi un ban de la el) si n-am reusit intrucat el a pus conditia ca sa ma impac cu el si am refuzat. in aceasta situatie el mi-a spus sa-mi iau gandul ca o sa vad vreun ban de la el si sa-l dau in judecata, ca oricum nu obtin nimic, ca n-am dovezi sau martori etc. investitia totala se ridica la valoarea de 8500 ron. mentionez faptul ca in ultimele 6 luni el nu a fost angajat nicaieri.
va rog sa-mi spuneti daca, legal, se poate face ceva pt ami recupera acesti bani, in conditiile in care mama lui(proprietara) nu are de gand sa vanda imobilul pt ami inapoia in mod rapid aceasta suma.:(
multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 00:13, 26 Iunie 2010
Parerea mea este ca va puteti lua gandul de la aceasta suma de bani , mai ales in conditiile in care i-ati investit in renovarea unei locuinte care nu va apartine si , in plus , nu detineti documente care sa ateste ca ati cumparat materiale de constructii /finisaje/mobilier pentru acea locuinta.
B-)
da, stiu ca si asta e problema ca sunt multe bonuri fiscale si vreo 2 facturi(din care una e sigur pe numele lui), iar banii pe mana de lucru a celor care au lucrat acolo nu se poate dovedi.
C'est la vie....nu mai repetati greselile de acest gen!
Succes!
B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata. legal ce se poate face in situatia asta? am si ... milw0rm milw0rm Buna dimineata. Legal ce se poate face in situatia asta? Am si poze ...nu se mai poate locui acolo din cauza ciupercii aparute pe toata suprafata ... (vezi toată discuția)
Autentificare notariala pentru recunoasterea contributiei financiare la amenajarea unei case romanaplumb romanaplumb Buna seara, as vrea un sfat cu privire la situatia mea: mama este proprietara casei parintesti iar in 2011 eu am dat fratelui meu o inturnare pt acest ... (vezi toată discuția)
Investitii in locuinta altui proprietar ghita77 ghita77 daca am investit in locuinta socrului o suma de bani destul de mare, si locuinta este pe numele socrului . Mai pot sa#-o-mi recuperez bani investiti? (vezi toată discuția)