avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... citatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

citatie

am si eu o nedumerire deoarece nu ma pricem mai deloc la asa ceva.:(((poate sa am ajute cineva cu un sfat???
am primit o citatie in care scrie ca sunt chemata in judecata la o anumita data si scrie in felu urmator ca suntchemata in calitate de intimat-reclamant in proces cu........si o firma de avocatura ....in calitate de recurent-parat pentru recurs-exceptie de neconstitutionalitate,.ce as dori sa stiu exte faptula ca:--cine a facu recurs daca este vb de asa ceva .avocata mea sau societatea parata.si cine este in avantaj???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:23, 26 Iunie 2010
Daca sunteti intimat cealalta parte ,a formulat recurs.
Cred ca ar fi bine sa luati legatura telefonic cu aceasta sau sa mergeti la arhiva instantei de recurs pentru a sti despre ceste vorba.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Iunie 2010
Radu Gabrian, Mediator
Pe citatie scrie calitatea pe care o aveti si anume intimat-reclamant ceea ce inseamna ca nu aveti calitatea de recurent. Intimat-reclamant inseamna ca in prima instanta ati fost reclamant iar la instanta de recurs aveti calitatea de intimat.
Partea adversa a intentat recursul.
Exceptia ar putea fi invocta de societate cu care va judecati, oricum consultati-va avocatul in qacest sens
recursul e facut de cealalta parte si au invocat si aceasta exceptie de neconst;luati leg cu av dvs sa vada ce scrie in dosar
roxanel_bitza a scris:
cine a facu recurs daca este vb de asa ceva .avocata mea sau societatea parata.si cine este in avantaj???

Recursul este facut de partea adversa spre avantajul ei.

Alte discuții în legătură

Recurs vizitare minor mirka mirka buna ziua tribunalul a hotarat un program de vizitare minor iar tatal a introdus recurs ( copilul fiind incredintat lui in urma divortului) s-a solutionat ... (vezi toată discuția)
Doresc o explicatie a termenilor FLAVIA VLAD FLAVIA VLAD am un proces cu o firma la care am lucrat de vreo 3 ani.. suntem 8 angajate date in judecata. ieri am primit o citatie in care sunt chemata in judecata , ... (vezi toată discuția)
Citatie redactata eronat de doua ori leusan leusan Intr-un pr de recurs grefiera greseste calitatea partilor si inverseza recurentul parat cu intimatul reclamant./ Recla-intimat face cerere catre instanta ... (vezi toată discuția)