avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... citatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

citatie

am si eu o nedumerire deoarece nu ma pricem mai deloc la asa ceva.:(((poate sa am ajute cineva cu un sfat???
am primit o citatie in care scrie ca sunt chemata in judecata la o anumita data si scrie in felu urmator ca suntchemata in calitate de intimat-reclamant in proces cu........si o firma de avocatura ....in calitate de recurent-parat pentru recurs-exceptie de neconstitutionalitate,.ce as dori sa stiu exte faptula ca:--cine a facu recurs daca este vb de asa ceva .avocata mea sau societatea parata.si cine este in avantaj???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:23, 26 Iunie 2010
Recursul a fost exercitat de catre partea adversa...in speta, este vorba despre partea care la prima instanta a avut calitatea de parat.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs vizitare minor mirka mirka buna ziua tribunalul a hotarat un program de vizitare minor iar tatal a introdus recurs ( copilul fiind incredintat lui in urma divortului) s-a solutionat ... (vezi toată discuția)
Doresc o explicatie a termenilor FLAVIA VLAD FLAVIA VLAD am un proces cu o firma la care am lucrat de vreo 3 ani.. suntem 8 angajate date in judecata. ieri am primit o citatie in care sunt chemata in judecata , ... (vezi toată discuția)
Citatie redactata eronat de doua ori leusan leusan Intr-un pr de recurs grefiera greseste calitatea partilor si inverseza recurentul parat cu intimatul reclamant./ Recla-intimat face cerere catre instanta ... (vezi toată discuția)