avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Comisia Juridica a aprobat modificarea L 230/2007
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Comisia Juridica a aprobat modificarea L 230/2007

Stie cineva de avizul Comisiei Juridice cu nr. PLx 245 / 08.06.2010 si ce contine aceasta ? Aveti idee sau a mai citit cineva ca prin acest aviz se propune anularea penalizarilor de intarziere pentru familiile care platesc pana la finele anului dar a caror venit pe persoana sa nu depaseasca 600, respectiv 1000 lei ? Cum stabilesc cei din conducerea asociatiei cine se incadreaza si cine nu ? Va convine sa deveniti o anexa a Serviciului de asistenta sociala a Primariei ? In cuprinsul acestui aviz mai sunt si alte masuri inadecvate stabilite de niste oameni care nu stiu ce inseamna viata la bloc. Si nu vad nici-o discutie pe aceasta tema. Reactionati oameni buni pana nu e prea tarziu !
Cel mai recent răspuns: realplayer , utilizator 13:38, 29 Iunie 2010
elga50 a scris:

Ne furam intre noi si mai vrem sa fim considerati popor de mana-intai! Ce sa mai discutam, ce sa mai comentam?




Suntem un popor de mamaligari si opincari#-o#-o#-o, pe cuvant ,la urmatoarul recensamant eu am sa ma declar dac nu roman, chiar am ajuns sa imi fie rusine ca traiesc intr-o astfel de tara si ca sunt roman!!
Deci ,daca eu am invidie pe astia din bloc si vreau sai las fara servicii, am sa pun banii la saltea timp de un an (pooate mai iau si dobanda) si platesc abia atunci cand se face anul!!
Oricum aveam destule probleme cu cativa nesimtiti din bloc , cu neplata sumelor datorate, dar de acum inainte daca se promulga aceasta lege imi e groaza sa ma gandesc ce o sa facem!!!
Va salut!!!!
Nu uitati de plafonul de 1000 lei/de persoana.
Ca daca aveti mai mult, nu tine figura asta!
elga50 a scris:

Nu uitati de plafonul de 1000 lei/de persoana.
Ca daca aveti mai mult, nu tine figura asta!

nu am uitat de plafon, nu ca as avea eu de gand sa profit dar vor fi destui care o vor face, mai ales ca in Oradea cred ca sunt peste 50%care au un venit sub 1000 de lei pe persoana!
eu sper totusi ca nu se va promulga ceasta lege, am observat ca nici guvernul nu este de acord cu asa ceva
ramane sa speram altfel ne-am ars...X-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la intretinere mihaibv78 mihaibv78 X-( stau intrun bloc cu 80 de camere 45 %au datorii la intretinere bineinteles pe jumate i-am dat in judecata dar legislatia romaneasca nu face mai nimic,acum ... (vezi toată discuția)
Scutirea penalitatilor la intretinere RaDracones RaDracones SURSA: adevarul.ro brasov \"Persoanele care au datorii la întreţinere şi au venituri pe membru de familie sub 1.000 lei nu vor mai plăti penalităţi ... (vezi toată discuția)
Intrebare referitor la penalitatiile - intretinere adriana_68 adriana_68 Sa tot vehiculat prin presa si televiziune despre penalitatiile restantierilor cum ar fi ... nu se mai aplica penalitate la suma restanta la cota de ... (vezi toată discuția)