avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate sediul OTV
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

sediul OTV

la noul sediu OTV are loc un concert in cinstea eliberarii lui DAN DIACONESCU.ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 04:07, 14 Septembrie 2010
Mai sunt si oameni care se bucura de anumite evenimente.
De ce? Vi se pare anormal? :)
Mie personal mi s-a parut anormala toata mascarada cu arestarea, eliberarea, si chiar anuntarea candidaturii la presedintie a lui Diaconescu.
nu mi se pare anormal bucuria la anumite evenimente,as fi vrut sa comentam din punct de vedere politic,ca doar suntem liberi sa spunem ce gandim.
mascarada,dar cine se ascunde in spate si ce se vrea prin aceasta.
Parerea mea (nu este obligatoriu s-o accepte cineva, dar poate mai sunt si altii care gandesc asa), este ca tot circul a fost comandat de la "împărăţie", dar m-a uimit la Diaconescu faptul că s-a amestecat în starea asta, indiferent de avantajele pe care le va avea în viitor.
Oricum, de rating nu se plângea, de bani nici atât...

Alte discuții în legătură

"televiziunea poporului" Talk Partners Talk Partners Azi a aparut pe Mediafax un articol prin care se anunta ca Dan Diaconescu, patronul \"Televiziunii poporului\" a fost convocat la DNA. Nu am mai citit mai ... (vezi toată discuția)
Tanto, iti strica 80.000 de lei? Ares-3 Ares-3 E titlul unui articol de pe Realitatea care mie in dimineata asta mi-a varsat ... (vezi toată discuția)
Avocati la...tv... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Am auzit un coleg avocat la TV ca persoanele vor fi condamnate pentru o infractiunea abrogata...calomnia... Problema este ca acum multi neinitiati in drept ... (vezi toată discuția)