avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă \"Televiziunea poporului\"
Discuție deschisă în Discuţia la modă

"Televiziunea poporului"

Azi a aparut pe Mediafax un articol prin care se anunta ca Dan Diaconescu, patronul "Televiziunii poporului" a fost convocat la DNA. Nu am mai citit mai departe, pentru ca mi s-a urcat tensiunea instantaneu! X-(

Adica acest personaj ma reprezinta si pe mine??? Eu sunt poporul, la fel ca fiecare dintre dumneavoastra - simtiti ca televiziunea pe care o conduce va reprezinta??? Asa am ajuns, sa fim etichetati, ca un popor consumator de DD in direct??? Mi se face rau. Oare nu exista vreo forma legala prin care asemenea sintagme prin care se aroga niste titluri nemeritate sa fie amendate??? Este o jignire flagranta la adresa inteligentei noastre ca popor si la adresa demnitatii natiunii. Cine le da dreptul sa se numeasca "televiziune poporului"? Luati aminte ca aceste stiri sunt preluate si de presa internationala si deci, raul facut este propagat cu o viteza uimitoare. Nu e de ajuns ca ne aflam intr-o criza multipla, economico-financiara si politica, ne lipsea sa fim stindardul scandalului si al ridicolului. Ma simt calomniata si nu stiu carei instante sa ma adresez.

Cu stima, cu impotrivire si furie mocnita,

CT
Cel mai recent răspuns: Talk Partners , Consilier juridic 09:33, 9 Septembrie 2010
Buna ziua

Cine e Dan Diaconescu ? :hm:
Sa stii ca ai mare dreptate dar din pacate sant multi prostii:((#-o.
Cu multa impotrivire si furie mocnita,
Nu fiti revoltati ca mai sunt si alte exemple de personagii in viata asupra carora planeaza titluri din acestea nationale. Poate stiti ca avem inca printre noi monstri sacri, regele manelelor, reprezentanti ai poporului in Parlamentul European, poet national, presedinte academician....
@u.b.i.k. Multumesc! B-)
@adriantot - cu atat mai mult trebuie sa ne revoltam impotriva celor care isi spun reprezentantii poporului si nu au fost desemnati de noi. Mai ales cand reclama este negativa, nu? Este acelasi lucru cu a-ti aroga dreptul de a promova un brand de renume si ii faci rau - reprezentantii legali te dau in judecata si au castig de cauza. Noi de ce nu putem sa amendam astfel de personaje? De ce nu se poate sesiza un procuror desemnat "al poporului" care sa supravegheze astfel de neaveniti?

Alte discuții în legătură

Tanto, iti strica 80.000 de lei? Ares-3 Ares-3 E titlul unui articol de pe Realitatea care mie in dimineata asta mi-a varsat ... (vezi toată discuția)
Sediul otv vasi49 vasi49 la noul sediu OTV are loc un concert in cinstea eliberarii lui DAN DIACONESCU.ce parere aveti? (vezi toată discuția)
'miscarea populara' pp-dd ContSters257414 ContSters257414 1. [b]În aprilie 2011[/b], Ioana Băsescu a depus la OSIM o cerere de înregistrare a Mişcării Populare; 2. [b]In aprile 2011[/b], Dan Diaconescu ... (vezi toată discuția)