avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vanzare autoturism bun comun
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vanzare autoturism bun comun

Buna ziua
Sotul meu este plecat din casa de 4 ani si nu mai comunicam deloc , practic suntem separati dar nedivortati.In acest timp eu mi-am cumparat un autoturism Tico pe numele meu si acum l-am vandut .Am fost la administratia fiscala pentru radiere si mi-au comunicat ca nu il pot radia deoarece sotul meu are amenzi (circulatie si contraventionale )de 17800ron iar ca sa il pot vinde trebuie sa platesc aceste amenzi. Cum pot face sa vand acest auto care l-am cumparat numai eu? Acele amenzi nu-mi apartin si nu vad de ce trebuie sa le platesc.Poate sa ma ingradeasca cineva sa-mi vand bunul numai pentru ca sotul meu aduna amenzi?
Cel mai recent răspuns: mikiba , utilizator 14:51, 28 Iunie 2010
Puteti incheia un act de vanzare -cumparare, ulterior ,sa opereze radierea.In schimb , amenzile trebuie platite.
Stoica Ioana a scris:

Puteti incheia un act de vanzare -cumparare, ulterior ,sa opereze radierea.In schimb , amenzile trebuie platite.


Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vandut un autoturism si primesc amenzi intrucat cumparatorul nu a inmatriculat-o Rzv26 Rzv26 Buna ziua, Am o problema cu auto care am vandut-o in 2011 si pana in ziua de azi masina nu a fost inmatriculata de noul proprietar (din cate stiu masina a ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism vanan vanan am vandut un autoturism Dacia 1310 printr o firma specializata de vanzare-cumparare autovehicule . Firma mi a dat contract de vanzare cumparare si Certficat ... (vezi toată discuția)
Radiere masina. pavelsorescu pavelsorescu Buna ziua. Am vandut o masia acum 4ani prin contract de vanzare cumparare pe care cumparatorul nu a binevoit sa o inmatriculeze pe numele lui,i-am scris si pe ... (vezi toată discuția)