avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Platesc sau nu Taxa de Prima inmatriculare?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Platesc sau nu Taxa de Prima inmatriculare?

Buna ziua mi-am adus o masina acu de o luna de zile un golf 3 . si am aflat de la mai multi prieteni , daca dau in judecata statul nu trebyuie sa mai platesc taxa de prima inmatriculare va rog sa imi spouneti pareri eu asa am auzit.mia dat un exeplu un prieten sa platesc 100 de lei la un avocat el intocmeste toate actele necesare iar daca castig cauza mai platesc inca 2 mil este posibil asa cva multumesc
Cel mai recent răspuns: catalin_djkisss , utilizator 21:23, 28 Iunie 2010
Se poate inmatricula masina fara sa platiti taxa de inmatriculare ,daca ea a mai fost platita odata in alt stat ,dar numai dupa ce se castiga dosarul in instanta ,dureaza cateva luni 2-3;
Puteti plati de asemenea taxa ,sa inmatriculati masina si ulterior sa obligati Administratia Financiara sa va restitue taxa;
Succes
cam care imi sunt sansele daca platesc taxa sami recuperez banii? stiti cazuri concrete?
Nicio sansa la acest moment cu restituirea taxei platite dupa 15 febr.2010!
Nu stiu ce av.competent lucreaza asa ieftin ,dar singura sansa ptr d-voastra este o actiune pe obligatia de a face -inmatricularea fara plata taxei, iar daca Prefectura nu face recurs si la Tribunal s-a admis ,atunci ramane def si irevocabila hotararea Tribunalului, altfel nu!
deci pana la urma cum sa procedez sa astept pana se deruleaza cazul sau sa platesc taxa si apoi mio recuperez va rog astept de l;la mai multa lume raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa poluare(auto) danutz01 danutz01 Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto maneas maneas buna seara!daca am platit taxa de poluare ptr a inscrie masina,o mai pot recupera cumva?si daca da,cum?va multumesc (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare marinamark marinamark Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu pasii de urmat in vederea recuperarii taxei de prima inamtriculare ,daca cineva a reusit sa isi recupereze banii,cat de ... (vezi toată discuția)