avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... furt de pe internet
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

furt de pe internet

acum o luna am primit o factura orange in care figura ca am facut o reincarcare de pe internet pe un nr pe care eu bineinteles nu il cunosc.am facut o sesizare la orange ca ceva e in neregula dar nu s-a rezolvat nimic.am factura detaliata in care imi apare nr spre care s-a dus creditul.daca fac o plangere la politie pot rezolva ceva?am vreo sansa sa fie descoperit cel care practic mi-a furat bani?(tinand cont ca nr respectiv este un nr de cartela si la orange nu imi pot spune numele persoanei respective pt ca la achizitionarea unei cartele nu se cere numele)
Cel mai recent răspuns: Crisan Alexandru , Avocat 21:52, 6 Iulie 2010
puteti sa faceti ca nu va costa nimic ,dar nu stiu daca se rezolva ceva
Daca valoarea este semnificativa, faceti plangere la politie si se va demara depistarea proprietarului numarului.
Pt o valoare mica, nu prea cred ca se vor agita prea mult. Insa pt o suma mai mare cu siguranta. Se poate depista ip si astfel locatia presupusului ''hacker''. Ori, cu siguranta se poate afla a cui este numarul. Ati incercat sa sunati la acel numar? Intindetii o cursa, intrebatil in legatura cu asta, inreg si gata, aveti o dovada. Scuze, sper sa ajute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune kyuubi kyuubi Buna ziua!As vrea sa va povestesc ceva , si sa imi spuneti ce as putea face , ce solutii imi dati. Sunt abonat Orange de 2 ani ,dar am 2 abonamente pe numele ... (vezi toată discuția)
Favorizarea fraudelor in telefonia mobila grobianu grobianu Pe scurt, am fost escrocat telefonic, prin metoda reancarcarii unui cont pre-pay, cu 100 euro de catre un individ care s-a dat drept angajat al ... (vezi toată discuția)
Amenintari tel cu nr privat angelrain angelrain primesc telefoane cu numar privat des in care sunt injurata si amenintata.se poate afla cine este cel care ma suna?numarul nu mi-l pot schimba pentru ca este ... (vezi toată discuția)