avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... incompatibilitate sau nu?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

incompatibilitate sau nu?

as dori sa stiu daca pot tine evidente contabile la societati comerciale in situatia in care am o functie publica ( functionar public)
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 09:55, 1 Iulie 2010
Buna dimineata !
Daca va incadrati in prevederile legii 161 art. 96 (astfel cum a fost modificat de legea 330/2009 ) este OK , daca nu ....#-o
" Functionarii publici pot exercita functii sau activitati in domeniul didactic, al cercetarii stiintifice, al creatiei literar-artistice si in alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt in legatura directa sau indirecta cu atributiile exercitate ca functionar public potrivit fisei postului.”

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si functionar public-primarie sonia.maria sonia.maria Sunt angajat pe postul de consilier juridic la o primarie (mentionez ca sunt functionar public,nu pers.contractual) cu contr.pe durata nedeterminata si doresc ... (vezi toată discuția)
Fuctionarul public ionela_san ionela_san daca o persoana este functionar public poate detine o societate SRL:stunned: (vezi toată discuția)
Incompatibilitate functionar public liana16 liana16 Functionar public - poate detine functia de consilier judetean si pe aceea de membru in consiliul de administratie al unei societati comerciale ? (vezi toată discuția)