avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... debransare partiala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

debransare partiala

exista vreo portita legislativa pt ca proprietarul unui apartament de 3 camere sa se debranseze de la sistemul centralizat de energie termica partial, la numai o camera?
in acte este reglementata debransare totala cu asigurarea unei surse de incalzire a spatiului.
nu sunt montate repartitoare la niciun apartament din condominiu.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 22:10, 2 Iulie 2010
Da se poate, dar cu conditia ca asociatia de proprietari sa aduca furnizorul de agent termlic sa refaca SET-ul apartamentului si al scarii, astfel incat calculul caldurii sa fie corect. Altfel orice calcul neprofesionist este injust.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bun de plata? debransare partiala , plata pe toata suprafata? gradi_2007 gradi_2007 Cu tot respectul daca poate cineva sa imi spuna ce trebuie de facut in urmatoarea speta: am un apartament cu 2 camere bransat la retetua termica a orasului. In ... (vezi toată discuția)
Social florinblaga florinblaga Debransare.Am un apartament cu 3 camere cu repartitoare montate pe calorifere, 4 la numar.In iarna lui 2012si2013 am tinut repartitoarele inchise,incalzind ... (vezi toată discuția)
Debransare de la caldura MARIABARBU MARIABARBU Locuiesc intr-un imobil de 4 etaje, cu centrala proprie. Doi locatari vor sa renunte la incalzirea apartamentelor, unul integral si un altul partial, dar prin ... (vezi toată discuția)