ContSters137614 
	    	Utilizator

ContSters137614 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 rambela	                   

Intr-o societate comerciala cu capital de stat CFPP il face directorul economic.Vreau sa stiu daca este sau nu incompatibil si temeiul legal . (vezi toată discuția)
	                    rambela	                   

Intr-o societate comerciala cu capital de stat CFPP il face directorul economic.Vreau sa stiu daca este sau nu incompatibil si temeiul legal . (vezi toată discuția)

sofia1975	                   

salut.....am o prietena care lucreaza intr-o insititutie publica destul de mare,dar nu cred ca asta conteaza...care are acum probleme cu seful,in sensul ca are ... (vezi toată discuția)
	                    sofia1975	                   

salut.....am o prietena care lucreaza intr-o insititutie publica destul de mare,dar nu cred ca asta conteaza...care are acum probleme cu seful,in sensul ca are ... (vezi toată discuția)

vacanta	                   

In prezent acord viza CFP pe contracte si comenzi .Va rog sa precizati daca :
      1.-pot viza CFP si ordonantarile de plata in lipsa persoanei desemnate ... (vezi toată discuția)
	                    vacanta	                   

In prezent acord viza CFP pe contracte si comenzi .Va rog sa precizati daca :
      1.-pot viza CFP si ordonantarile de plata in lipsa persoanei desemnate ... (vezi toată discuția)