avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA registrul operatorilor intracomunitar
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

registrul operatorilor intracomunitar

Pers.fizica nerezident asociat unic a unei societati din RO de la ce "autoritate competenta din Romania al asociatilor "cere eliberarea cazierului judiciar.
Unde se afla , la politie ?? la of.registrul comertului

pentru persoanele fizice nerezidente si pentru persoanele juridice nerezidente, care au calitatea de asociat in firme romanesti, autoritatea competenta este Politia Romana
Multumesc de raspuns !

sunteti sigur ???
daca nu are domiciliul stabil in Romania la care Politie trebuie sa se adreseze ??
LEGE nr. 290 din 24 iunie 2004 privind cazierul judiciar*) - REPUBLICARE

Art. 6
(1)La Inspectoratul General al Poliţiei Române se organizează şi funcţionează cazierul judiciar central în care se ţine evidenţa persoanelor fizice născute în afara României şi a persoanelor juridice străine care fac obiectul cazierului judiciar, al evidenţei operative şi al evidenţelor speciale ale poliţiei, care au comis infracţiuni pe teritoriul României şi au fost condamnate, sancţionate administrativ conform Codului penal sau faţă de care au fost dispuse măsuri procesual penale, precum şi a celor aflate în una dintre situaţiile prevăzute la art. 14 alin. (2).
(2)În cazierul judiciar central se ţine, de asemenea, şi evidenţa persoanelor despre care s-au primit comunicări de luare în evidenţă din partea organelor competente ale altor state.

Art. 20

(3)În cazul în care autorităţile române competente solicită informaţii din cazierul judiciar naţional al unui stat membru al Uniunii Europene, Direcţia cazier judiciar, statistică şi evidenţe operative din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în calitate de autoritate centrală, transmite autorităţii centrale a statului solicitat o cerere de extrase din cazierul judiciar şi de informaţii referitoare la acesta.
(4)Cererile de extrase din cazierul judiciar şi de informaţii referitoare la acesta, prevăzute la alin. (3), se transmit în baza formularului prevăzut în anexa la Decizia 2005/876/JAI.

Tot la Politia Romana .
Ultima modificare: Joi, 1 Iulie 2010
Magda Staicu, Consultant fiscal
Daca nu are domiciliul stabil in RO, se adreseaza politiei din orasul unde are sediul firma ???
Ce acte sunt necesare pentru a cere acest cazier judiciar ???

Alte discuții în legătură

Documente necesare inscriere roi cristinanca cristinanca buna, stie oare cineva sa-mi spuna EXACT acte imi trebuie pentru inregistrarea in ROI?daca firma are doi asociati romani;dar daca are doar ... (vezi toată discuția)
Importuri si tva alin_b alin_b Buna ziua Am trecut de curand ca platitor de TVA si as vrea sa aduc niste produse din UE cat si din afara UE(ex China); mai am nevoie de alt document legat de ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar persoana juridica straina cosmin8917 cosmin8917 Buna ziua, Actionarul nostru majoritar este o persoana juridica straina. Putem solicita cazier judiciar pentru aceasta persoana, necesar pt inregistrarea ... (vezi toată discuția)