avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit pariuri online
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit pariuri online

Daca imi fac un cont la o banca din Romania, virez din cont 100 euro la o casa de pariuri online in strainatate, in contul sau, și efectuez mai multe pariuri online din care castig și pierd anumite sume de bani (castigul este egal cu pierderea), dar nu retrag nimic in contul din Romania, desi in interiorul case-i din strainatate rulez aproximativ 1000 euro, datorez impozit?

Alte discuții în legătură

Impozite pe poker online? adi80 adi80 incerc sa aflu daca la noi se impoziteaza banii castigati la poker pe internet, mai precis pe situri de poker aflate in alte tari. adica daca eu joc din ... (vezi toată discuția)
Impozit pe câștigurile din pariuri sportive online horatyus horatyus Bună ziua, Sunt nou pe acest forum și nu știu dacă acest subiect a mai fost discutat sau nu și prin urmare am să rog pe cineva să îmi ... (vezi toată discuția)
Despre poprire yonutz113 yonutz113 Buna seara Am un card de debit emis de banca ING pe care imi primesc salariul de la angajator. In trecut am efectuat tranzactii online la o camera de jocuri ... (vezi toată discuția)