avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DIPLOMA DE LICENTA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DIPLOMA DE LICENTA

In anul 2006 m-am inscris la Facultatea de Management Turistic si Comercial din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir pentru a-mi completa studiile si sa pot promova in functia de ECONOMIST. In pagina de prezentare a facultatii scrie: " Absolventii acestei facultati - de profesie economisti - isi vor putea desfasura activitatea in:
I. Domeniul serviciilor:
• Turism intern si international
• Comert intern si international
• Banci
• Societati de asigurari si reasigurari
• Administratia publica
• Invatamant preuniversitar si universitar
• Cercetare stiintifica
II. Societati comerciale de productie, in cadrul departamentelor de Marketing, Desfacere si Managementul Calitatii. Acum, cand am intrat in posesia diplomei de licenta si a suplimentului la diploma nu scrie nicaieri ca sunt de profesie ECONOMIST. Pe diploma de licenta scrie ca sunt absolventa a Universitatii , titlul de LICENTIAT IN STIINTE ECONOMICE in domeniul ADMINISTRAREA AFACERILOR , programul de studii/specializarea Economia Comertului, Turismului si Serviciilor. Intrebarea mea este : aceasta diploma ma ajuta sa ocup functia de economist?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:51, 9 Iulie 2013
Multumesc pentru informatie.Sper sa nu gasesc un "Gica contra" care sa interpreteze altcumva.
...nu am inteles si formulez o intrebare ...departamentul resurse umane poate incadra ca economist daca pe diploma este trecut"licentiat in economie"?
sincer...eu nu v-as incadra ca si economist.
Trebuia sa optati pentru contabilitate si informatica de gestiune.
garagas43 a scris:

...nu am inteles si formulez o intrebare ...departamentul resurse umane poate incadra ca economist daca pe diploma este trecut"licentiat in economie"?


Da, poate fi incadrata o persoana care are trecut in diploma de licenta *licentiat in economie* ... :)
Multumesc pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Incadrare valentina_ valentina_ un absolvent al Academiei de Studii Economice - Facultatea de Marketing, cu titlul \\"Licentiat in stiinte economice\\" domeniul Marketing poate fi incadrat ca ... (vezi toată discuția)
Cod cor kittycriss kittycriss Am terminat Fac de stiinte economice, sunt licentiat economist si nu stiu in ce cod COR ar trebui sa ma incadrez pentru funstia de economist la o S.C. (vezi toată discuția)
Cerinte incadrare studii superioare contabil! ctinagl ctinagl Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in privinta unei probleme. Am terminat in 2008 specializarea Informatica Economica din cadrul Facultatii de Stiinte Economice ... (vezi toată discuția)