Buna ziua. Vreau sa intreb, daca am nevoie de autorizatie pentru renovarea unui imobil situat in situl istoric al orasului. Renovarea ar cuprinde schimbarea tablei pe acoperis(identica cu cea veche), varuirea si vopsirea cu acelea-si culori, si posibil mici reconditionari a tencuelei (in unele locuri cade) fara a modifica aspectul. Daca e da, atunci de la ce instante pot lua aceasta autorizatie. Va multumesc.
Potrivit legii 50/1991 privind autorizarea constructiilor, pentru lucrari de renovare care nu implica schimbarea structurii, materialelor sau culorilor existente nu este necesara autorizatie de construire.
Am si eu o intrebare. Daca renovez apartamentul si modifi o parte din peretele de la baie (nu este perete de rezistenta) pentru a marii spatiul ptr masina de spalat trebuie autorizatie ? Multumesc, si astept raspuns.
L 50/1991
andiha
buna ziua,
din dorinta mea de a trai intr-un apartament curat, fara mucegai, si neputand sa aflu de la constructori si nici chiar de la primaria din Timisoara ... (vezi toată discuția)