avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa post

Ma poate ajuta cineva cu un model fisa de post pentru posturile:

Traducator Cod COR: 244406
Translator Cod COR: 244407

Fisele de post mi le puteti trimite la adresa :michou@rdslink.ro
Va multumesc pentru ajutor.
Iti citez din COR: "Lingvistii, traducătorii şi interpreţii studiază relaţiile existente intre limbile materne, originea şi evolutia cuvintelor, gramatica şi sintaxa; stabilesc sisteme de clasificare a limbilor, gramaticilor, dicţionarelor şi lucrărilor analogice; traduc texte scrise dintr-o limbă în alta, cu asigurarea transpunerii corecte a texetelor şi terminologiei; elaborează metode de utilizare a calculatoarelor şi altor instrumenete în vederea creşterii productivităţii şi aneliorării calităţii traducerilor; interpretează texte sau asigură translaţia directă cu ocazia conferinţelor, dezbaterilor sau a altor reuniuni, cu respectarea sensului real din limba de origine"
Extrage ce te interesează şi adaptează într-o fişă post normală, pe lângă obligaţiile generale specifice tuturor salariatilor de la locul de muncă respcetiv, inclusiv de sănătate si securitate în muncă, sit. de urgenţă, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dorim colaborare cu revizor-jurist, limba germana Star Star Firma noastra doreste colaborare cu un jurist cu atestat de traducator de limba germana. Detalii mai jos. Pentru a candida va rog trimiteţi un CV cu date ... (vezi toată discuția)
Dorim colaborare cu traducator juridic - limba germana Star Star dorim colaborare cu un traducator specializat in traduceri juridice, limba germana. Pentru a candida va rog trimiteţi un CV cu date complete de contact ... (vezi toată discuția)
Raspunderea legala a traducatorului sevenx sevenx Buna ziua, In primul rand doresc sa-mi cer scuze daca problema nu s incadreaza in aceatsa sectiune insa, mi s-a parut cea mai apropiata. Va rog sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)