Am o problema mai ciudata. Sotul meu a intentat divort si a plecat de acasa cu fetita de 1 an si 3 luni. A profitat ca eu eram in oras , am plecat 2 ore si a plecat cu ea la soacra mea, cu toate lucrurile copilului . Am chemat politia, dar mi-au explicat ca nu au ce sa faca. Sotul meu are toate conditiile sa o creasca acolo, are o situatie financiara extrem de buna. Ma lasa sa o vad 3 ore pe zi. Am fost la un avocat si m-a sfatuit sa fac ordin presedintial. Am infatisarea cu citarea partilor , miercuri 07.07., dar imi este foarte frica ca sotul meu cu influenta care o are sa imi ia fata. Ce ma sfatuti sa fac? Cu ce sa ma duc pregatita miercuri? Exista posibilitatea sa o dea lui ?Mentionez ca am venituri ( indemnizatia lunara ) si vreau sa stau cu fata mea, daca o iau in alt oras la parintii mei.
deci ..am fost azi la judecatorie si pentru ca nici eu nici sotul meu nu am primit citatie, iar avocatul sotului meu pe asta a mizat, ne-a mai amanat o saptamana pentru eroare de procedura....si in saptamana asta va merge si autoritatea tutelara la domiciliul soacrei mele pentru a face o ancheta cu copila.....la ce sa ma mai astept acum??? peste o saptamana iar ma mai poate amana???
Ordonanta presedintiala
LUBEN
: Ordonanta Presedintiala!
Sunt intr-un proces de reincredintare minor datorita faptului ca fetita care i-a fost incredintata ei(are 8 ani jumatate si fetita ... (vezi toată discuția)