avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... INTREBARE
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

INTREBARE

Va rog tare mult.. sa-mi spuneti daca si in profilele d.voastra apar ACESTE INFORMATII , referitoare la toate `miscarile `celorlalti prieteni pe site . Daca este asa...este dificil sa gasesc raspunsurile mele afisate in profilul MEU. In primele zile dupa modificare a fost super OK, - profilul arata asa cum vad in profilele dvs. dar din data de 29 iunie nu mai este la fel. Asa arata profilul meu, de parca nu mai este al meu.
IATA O MICA PARTE DE AZI...
Luni, 5 Iulie 2010, 11:54 maran corina raspunde la discutia Secvente ....
lndines raspunde la discutia suspendare executare silita
romania inedit a primit aplauze de la stan petru-radu si Radu Alexandru
romania inedit a primit recomandari de la stan petru-radu si Radu Alexandru
rodica_post a primit aplauze de la stan petru-radu
Radu Alexandru a primit aplauze de la stan petru-radu
Radu Alexandru a primit recomandare de la stan petru-radu
Luni, 5 Iulie 2010, 11:48 lndines raspunde la discutia ajutor
MIHAI GRIGORE a primit aplauze de la stan petru-radu , Radu Alexandru si av.tonicadaniela
MIHAI GRIGORE a primit recomandari de la stan petru-radu si Radu Alexandru [/u] Margareta Stanciu a primit aplauze de la stan petru-radu
Margareta Stanciu a primit recomandare de la stan petru-radu

Ultima modificare: Luni, 5 Iulie 2010
ContSters122901, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 18:25, 5 Iulie 2010
In primul rand, o sa va rog sa scrieti in discutia initiala.
www.avocatnet.ro/content/for...

Va tot trimit la discutia in cauza dintr-un motiv cat se poate de simplu. Cu cat impartim mai mult discutia in cat mai multe forumuri, cu atat confuzam si mai tare pe cei care vor sa inteleaga aceste modificari.

Si eu si colegul meu pianistul va spunem de doua saptamani ca:
1. E vorba despre un proces continuu, prin care incercam sa refacem profilul fiecarui membru al acestui site. Da, uneori nu alegem solutia cea mai buna, dar avem de-a face cu un sentiment foarte incurcat: unii considera ca e mai bine asa, altii nu. Unora le place, altora nu le place. Asa ca trebuie sa gasim solutii pentr toata lumea. Aceste solutii, asa cum e logic, au nevoie de timp pentru a fi implementate.

Prin urmare, daca parcurgeati discutia la care va tot trimit, ati fi inteles ca am precizat acolo de mai multe ori ca vorbim despre un proiect in derulare, proiect departe de a fi finalizat si ca am ales sa va cerem parerea in dezvoltare ca sa facem ceva util si placut tuturor celor care utilizeaza Avocatnet.ro.

2. Profilul utilizatorilor Avocatnet.ro trebuie sa aiba doua componente: ce vedem noi si ce vad ceilalti. Din profilul asa cum il vedem noi, incercam sa construim un instrument prin care sa fim mereu in legatura cu ceilalti utilizatori, sa stim ce anume fac in anumite momente in site, etc. Instrumentul o sa fie personalizat, astfel incat in pagina respectiva sa vedem ce ne intereseaza.

In privinta profilului nostru, asa cum il vad ceilalti, e simplu. Se va observa acolo activitatea fiecaruia dintre utilizatori si atat. Nimic mai mult.

In final, un lucru important: Avocatnet.ro a fost intotdeauna receptiv si intelegator cu utilizatorii si va cerem sa acceptati si dvs. ca lucrurile bune au nevoie de timp pentru a fi construite cum trebuie.

Aveti promisiunea noastra ca in curand vor fi adaugate din ce in ce mai multe elemente care va vor oferi continut personalizat in fiecare profil.

Si inca o rugaminte: aveti o discutie dedicata acestor modificari, va rog sa scrieti acolo toate lucrurile pe care le credeti de cuviinta. Haideti sa nu mai deschidem zeci de alte mesaje in forumuri pentru ca acest lucru adauga si mai mult stres pe echipa de dezvoltare din cadrul Avocatnet.ro si rezultatul in acest caz poate fi unul singur: renuntam la orice modificari, revenim la ce era odata si acceptam ca aici nu e loc de actualizare si adaptare a modelului la nou.

Later Edit:
Va stergem conturile duble, asa ca va rugam sa nu le faceti, ca le faceti degeaba.
Alin Popescu, administrator
:O mie imi placea cum era inainte. profilul meu , sa ramana al meu, iar activitatea celorlalti, sa ramana la ei in profil. sau sa-l numim "profilul nostru"...
gi_jane2 a scris:

:O mie imi placea cum era inainte. profilul meu , sa ramana al meu, iar activitatea celorlalti, sa ramana la ei in profil. sau sa-l numim "profilul nostru"...

Subscriu :) Sau macar sa fie asa cum era inca doar `al meu` , pana in data de 29 iunie. . Am inteles observatiile d-lui Alin Popescu, inteleg ca inca se lucreaza, spre sa nu ramana asa...:)
Tot ce ne dorim,cei mai multi dintre noi - cred eu... sa avem profilul nostru , al fiecaruia,cu raspunsurile noastre la indemana, nu sa le cautam prin multimea de informatii care nu -si au rostul . Acestea sa apara la administratori sau la cei care vor sa tina evidenta cine pe cine aplauda, raspunsrurile tuturor prietenitor la toate discutiile de pe forum, etc.
Consider ca toti dorim sa fie , in final, varianta cea mai practica si utila.
ContSters122901, utilizator

Later Edit:
Va stergem conturile duble, asa ca va rugam sa nu le faceti, ca le faceti degeaba.

Nu e cont dublu !:DE alt cont (alt nume, alta parola, alta adresa de mail)...doar ca este tot al meu!:DNu va suparati ...m-am adaptat profilului...
Indines a scris:
Subscriu

Eu nu subscriu.

Indines a scris:
Tot ce ne dorim,cei mai multi dintre noi - cred eu... sa avem profilul nostru , al fiecaruia,cu raspunsurile noastre la indemana, nu sa le cautam prin multimea de informatii care nu -si au rostul.

Eu nu-mi doresc asta. Am inteles ca proiectul este in derulare si am rabdarea necesara sa-l vad in forma finala. De altfel, atunci cand ceva ma nemultumeste, o spun imediat. Acum nu este cazul. Nu din punctul meu de vedere!
Gabriela Pintea, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Modificari 8 iunie 2010 Alin Popescu Alin Popescu Incepand din aceasta seara, profilul de utilizator Avocatnet.ro a suferit niste mici modificari. Astfel, in locul listingului de mesaje scrise in forum pe care ... (vezi toată discuția)
Noutati: profil utilizator, nivel de popularitate si aplauze Alin Popescu Alin Popescu Pentru inceput, trebuie sa specificam foarte clar faptul ca doar utilizatorii care au contul activ (au confirmat adresa de email asociata contului) beneficiaza ... (vezi toată discuția)
Ce v-ati mai dori de la avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Idei avem, dar ne-am dori sa stim ce anume e necesar a fi dezvoltat in site in perioada urmatoare. Nu ne referim neaparat la forum, ci si la restul ... (vezi toată discuția)