In primul rand, o sa va rog sa scrieti in discutia initiala.
www.avocatnet.ro/content/for...
Va tot trimit la discutia in cauza dintr-un motiv cat se poate de simplu. Cu cat impartim mai mult discutia in cat mai multe forumuri, cu atat confuzam si mai tare pe cei care vor sa inteleaga aceste modificari.
Si eu si colegul meu pianistul va spunem de doua saptamani ca:
1. E vorba despre un proces continuu, prin care incercam sa refacem profilul fiecarui membru al acestui site. Da, uneori nu alegem solutia cea mai buna, dar avem de-a face cu un sentiment foarte incurcat: unii considera ca e mai bine asa, altii nu. Unora le place, altora nu le place. Asa ca trebuie sa gasim solutii pentr toata lumea. Aceste solutii, asa cum e logic, au nevoie de timp pentru a fi implementate.
Prin urmare, daca parcurgeati discutia la care va tot trimit, ati fi inteles ca am precizat acolo de mai multe ori ca vorbim despre un proiect in derulare, proiect departe de a fi finalizat si ca am ales sa va cerem parerea in dezvoltare ca sa facem ceva util si placut tuturor celor care utilizeaza Avocatnet.ro.
2. Profilul utilizatorilor Avocatnet.ro trebuie sa aiba doua componente: ce vedem noi si ce vad ceilalti. Din profilul asa cum il vedem noi, incercam sa construim un instrument prin care sa fim mereu in legatura cu ceilalti utilizatori, sa stim ce anume fac in anumite momente in site, etc. Instrumentul o sa fie personalizat, astfel incat in pagina respectiva sa vedem ce ne intereseaza.
In privinta profilului nostru, asa cum il vad ceilalti, e simplu. Se va observa acolo activitatea fiecaruia dintre utilizatori si atat. Nimic mai mult.
In final, un lucru important: Avocatnet.ro a fost intotdeauna receptiv si intelegator cu utilizatorii si va cerem sa acceptati si dvs. ca lucrurile bune au nevoie de timp pentru a fi construite cum trebuie.
Aveti promisiunea noastra ca in curand vor fi adaugate din ce in ce mai multe elemente care va vor oferi continut personalizat in fiecare profil.
Si inca o rugaminte: aveti o discutie dedicata acestor modificari, va rog sa scrieti acolo toate lucrurile pe care le credeti de cuviinta. Haideti sa nu mai deschidem zeci de alte mesaje in forumuri pentru ca acest lucru adauga si mai mult stres pe echipa de dezvoltare din cadrul Avocatnet.ro si rezultatul in acest caz poate fi unul singur: renuntam la orice modificari, revenim la ce era odata si acceptam ca aici nu e loc de actualizare si adaptare a modelului la nou.
Later Edit:
Va stergem conturile duble, asa ca va rugam sa nu le faceti, ca le faceti degeaba.