avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... copii nascuti in italia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

copii nascuti in italia

buna ziua am si eu o intrebare am un baietel nascut in italia cu certificat romanesc eliberat de ambasada romana, ce acte imi mai trebuie ca sa putem pleca in siguranta fara probleme in rom (si sa ma pot intoarce bineinteles) va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:03, 5 Iulie 2010
or fi plecat inaintea dvs in concediu :)
daca cel mic are si certificat italian, ii puteti face si pasaport italian, dureaza mai putin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura sau pasaport pentru venirea in tara cu minor nascut in italia Mariusoo Mariusoo eu sunt in Italia...sotia a nascut aici si am decis sa inchid activitatea de aici si sa revenim in tara...asi pleca cat mai repede....copilul are o luna ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere copil nascut in italia natalia88 natalia88 buna ziua, ma numesc Natalia,mam nascut in Republica Moldova si am 2 cetatenii moldoveneasca si romana.acum 4 luni am nascut in Italia si am vrut sa intreb ... (vezi toată discuția)
Urgență Iulia Ava Iulia Ava Bună ziua! Sunt în Italia și cartea de identitate românească a expirat.. Pentru a ma întoarce în România am făcut programare pentru eliberarea ... (vezi toată discuția)