avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu SRL - contract V.C. sau comodat ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu SRL - contract V.C. sau comodat ?

La constituire unui SRL, dovada sediului social se poate face cu Contractul de vanzare-cumparare detinut de asociatul unic fondator ( in contract de v.c. este trecuta si sotia fondatorului), sau trebuie incheiat un Contract de comodat ? Care este termenul minim si maxim la contractul de comodat pentru sediu?
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: hellenburgous , utilizator 21:00, 13 Iulie 2007
Nu aveti termen maxim.Minim ar fi un 1 an. Incheiati comodat cu firma , nu e obligatoriu la notariat , insa neaparat sa va treceti si sotia , ca nu se stie ....
Mersi, e OK !
Nu treceti mai mult de 3 ani la comodat, unii juzi resping. Si referenti.

Treceti neaparat sotia, altfel nu e valabil. Si aveti grija sa fie identica adresa peste tot in documente (sa nu fie etajul trecut in v-c si nu in comodat etc...).
Sunt de acord cu 3 ani la comodat incheiat intre anumiti proprietari si anumite societati dar cand e vorba ca proprietarul sa fie si fondatorul societatii, tot 3 ani sa trec ???!!!
Durata nelimitata (nu nedeterminata).

Alte discuții în legătură

Comodat nelimitat ADRIANA PRICOPE ADRIANA PRICOPE Contractul de comodat pentru stabilirea sediului social poate fi facut pe termen nelimitat? Stiu ca mai demult mi s-a spus de la Registrul Comertului ca ... (vezi toată discuția)
Durata maxima contract de comodat pentru sediu social nahbarow nahbarow Buna ziua. Se poate trece perioada nelimitata (nedeterminata) intr-un contract de comodat pentru stabilire sediul social SRL? Sau Registrul Comertului nu ... (vezi toată discuția)
Pfa: comodat autoturism / inregistrare diverse documente dorelushu dorelushu Buna ziua.Am PFA de anul trecut , decembrie,comertz cu amanuntul,4782. si am cateva nelamuriri ,daca cineva stie sa raspunda sau a trecut prin ele : 1. Am ... (vezi toată discuția)